kariimmonen

Monet ihmettelevät Suomen johdon harkintakykyä

Ex-valtiosihteeri Risto Volanen ei ole ainoa suomalainen, joka ihmettelee Suomen johdon harkintakykyä! Obama on kainaloitaan myöten kädet täysin likaisena veressä ISISin/terroristien 100 % tukijana, jotta ne saivat syntyä ja rauhassa hyvin varustettuina kasvaa, vieläpä teki useita vuosia sitä salaa Amerikkalaisten verorahoilla kansan tietämättä. Kaiken seurauksena on vain koettu Irakissa ja Syyriassa järkyttäviä julmuuksia käsittämättömine barbaarisine raakuuksineen ihmiskuntaa vastaan ja sanoinkuvailemattomasti mielipuolisen hillitöntä ja hallitsematonta pakolaistulvaa Eurooppaan.

Islam ei koskaan sulaudu eurooppalaiseen kulttuuriin vaan täytenä katalana riesana ovat äärimuslimien poukkoilevat kuumakallet Koraanin mukaan valloittamassa uusia alueita Allahille, heistä kaikista tulisi ensisijaisesti kaikella vakavuudella ja varmuudella päästä eroon! 

Kuitenkin Putin paljasti koko maailmalle nämä Obaman salaiset pirulliset vääryydet, joita teki yhdessä kimpassa Turkin johtajan Erdoganin kanssa. Sen seurauksena nyt Obama selkeänä ja kiivaana kostona lietsoo sotaa ja hämmentää koko maailmassa vihamielistä jännitettä Putinia vastaan, jota sellaista kukaan ei nyt yhtään kaipaa eikä koskaan missään tarvitse! 

Jää nähtäväksi, jos Obaman suuresti tukemat Turkki ja Saudi Arabia kumppaneineen hyökkäävät vielä Syyriaan, jota tietenkin paholainen WW3 alkamiseksi haluaa.  Sehän sekasortoisena tilanteena auttaisi NWO:n syntymistä, jota erikoisesti Obama Kissingerin lemmikkinä puuhaa. Henryhän on NWO:n arkkitehti ja yksi huom! ”Luciferisen Illuminatin” pääjehu.

Ilman näitä hämärässä puuhaavia häikäilemättömiä upporikkaiden eliittien varjohallituksia ei koskaan olisi ollut WW1 & WW2, joiden seurauksena synnytettiin YK tämän päivän muodossaan. Näiden pimeyden salaseurojen suunnitelma on WW3, joka edesauttaisi heidän pakonomaista patoutunutta vimmaansa nyt seuraavaksi askeleeksi NWO:n synnyttämiseksi. Kuitenkin tuo kaikki on aikatauluineen tyystin heiltä pois isommassa kädessä. Kiitos Jumalalle!

Kyllä maailmanpolitiikassakin terävästi tarvitaan tietynlaista herkkää tunneälyä, joka täysin asioihin perehtyneesti koko Suomen valtion johdolta on nyt puuttunut.  Suomen ja Ruotsin ei suinkaan tarvitse valtavasti haltioituneena kumartaa, eikä pokata itään eikä länteen, vaan tässä tilanteessa olisivat voineet kyllä ihan kylmän rauhallisesti pitää tyytyväisinä aivan omat rakkaat täysin kahden keskeiset sotaharjoitukset. 

Paikallaan erittäin hyvin olisi ollut molempien antaa mailtamme täysin järkevästi jämäkkä oikein sopiva ja terveellinen signaali, että Natonkin kanssa voisi joskus kyllä yhdessä harjoitella, jos vaikka ison kaukaisen rapakon takana USA:ssa olisi tulevaisuudessa joku toinen presidentti, joka Rauhannobelistina ei käytännössä ole sanoissaan ja teoissaan tässä maailmassa katala konkreettinen vihollisuuden ja sodan turmeluksen lisäävä vaikuttaja. 

Edes hieman itsekseen kysyen ajatella ja miettiä syvällisemmin, että minkälaisen Obaman kanssa ollaan tekemisissä; vihreä-marxistinen psykopaatti sarjavalehtelija, pyövelinä USA:lle kuuluisan (Free Spirit) vapauden hengen totaalinen vihollinen ja kansaa säästämättä koko talouden määrätietoinen tahallinen kurjistaja kapitalismin tappajana, jota Amerikkalaiset USA:ssa valtaosaltaan vain odottavat vatsaansa vääntäen, että hänen virka-aikansa loppuisi?!  Suorastaan pelkäävät, että mitä pahaa Obama vielä kerkeää saada aikaan sitä ennen tässä maailmassa.

Tämän USA:n presidentin täysin harkitun kaksinaamaisen kansainvälisen poliittisen pelin seurauksena ovat Irakin ja Syyrian kansa saanet ISISin ja terroristien kautta sanomattoman julmetusti kärsiä ja kuolla!  Puhumattakaan muuten täysin tarpeettomasta pakolaisten aivan liian suureksi kohonneesta pakkopullasta, joka kuitenkin on käytännössä Obaman aiheuttama kurkusta alas koko Euroopan valtioille.  Ei tuollaista kukaan täysijärkinen voi olkapäitä kohauttaen ohittaa. 

Vaikka Obama nyt antoi miljardeja yhteisiin sotaharjoituksiin Euroopassa, motiivinsa kyllä täysin tiedetään selkeänä vihoitteluna Putinia vastaan.  Se on vain silmänkääntötemppu saada katseet pois omista täysin petollisista ja koko maailman tuomittavista kauheuksistaan pressana. 

Suomen ja Ruotsin ei olisi pitänyt lainkaan lähteä mukaan ja olla tällaisessa tilanteessa Obaman myrkyllisen propaganda sodan kilttejä mallinukkeja, joilla tulee koko maailmalle pullistelemaan, että ”katsokaa nyt, Suomi ja Ruotsikin ovat mukana”. 

Näinkö selkärangattoman voimattomasti heikolla pohjalla on Suomen itsenäinen ulkopolitiikka ja päätäntävalta, jota voi toinen omassa vihan puuskassaan vääristäen hyväksi käyttää mennen tullen etenkin omia naapureitamme vastaan, joiden kanssa meidän tulee omaksi parhaaksemme ensisijaisesti aina rakentaa rauhaa ja ystävyyttä tässä pahasti rauhattomassa ja levottomassa maailmassa.  Sen isoissa laineissa ei koskaan tarvitse, eikä pidä lähteä automaattisesti muiden ulkopuolisten johtamina jokaiseen imuun, tuuleen ja petolliseen pohjavirtaan mukaan! 

Hanakka ja innokas kutsu ryhtyä yhdessä johonkin ei vielä vaadi yhtään mihinkään, vaan tulee perehtyä perusteellisen terävästi siihen kaikkeen mitä ajankohtaisena vallitsevasti ja ohjaavasti on varsinaisen kutsujan/Obaman taustan takana. 

Itse asiassa täällä kaukaisilla yksinäisillä Pohjolan syrjäisillä perukoilla ainakin teoriassa pitäisi olla kaikkein parhaimpana mahdollisuutena Pohjoismaiden oma yhteinen puolustusliitto, joka rauhoittavasti takaisi myös itäiselle naapurillemme alueemme täyden koskemattomuuden. Varmaan Putin tarjoaisi oikein mielellään siihen kaikkein parhaimman huippu sotateknologiansa avuksemme, koska totisesti tietää, että haluamme olla täysin häiritsemättä ihan kokonaan omassa rauhassa muusta maailmasta kotoisissa oloissamme, eikä totisesti ketään muita sähläämään tänne kaivata. 

Tjaa, mutta tuleeko nyt tätä nykyistä menoa Ruotsista Islamin Kalifaatti?!  Kyllähän pitäisi Viikingeistä ytyä löytyä paljon parempaan!  Kuitenkin kaikki on aina rukouksin Jumalan isommassa kädessä, joka yksin auttaa todellista pahaa vainoojaa vastaan. Siitä yksin kuuluu aina Hänelle kaikki kiitos ja kunnia!

 

Ex-valtiosihteeri kauhistelee USA:n joukkojen tuomista Suomeen

Ex-valtiosihteeri Risto Volanen (kesk) kyselee, puuttuuko Suomen johdolta tahtoa vai osaamista, kun Venäjän vihollinen tuodaan harjoittelemaan Suomeen.

PEKKA TIINANEN, Torstai 18.2.2016

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021821138832_uu.shtmlEx-valtiosihteeri kauhistelee USA:n joukkojen tuomista Suomeen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat