kariimmonen

Onko EU:n politiikassa toivoa?

Onhan tämä EU:lta ihan häpeällisen syvältä!  Turkki ”salaa” myy ISISin varastettua öljyä pitkin maailmaa, jotta nämä kuumakallet ovat saaneet jo monia vuosia täysin villin hulluina petoina katkoa rauhassa kauloja puolustuskyvyttömiltä ihmisiltä, systemaattisesti ampua ja lahdata niitä joukkohautoihin, raiskata naisia ja lapsia, myydä niitä orjiksi yms. hävittää kristillisiä kirkkoja ja rakennuksia.

Täysin järkyttävän pöyristyttävää kuulla, etteivätkö he muka tee tuota kaikkea raakaa epäinhimillistä järjen pimeyttä kirjaimellisesti suoraan Koraanista otettuna Islamin nimessä Muhammedin opetuksen mukaan?  Sieltä se juuri on ja käytännössä toteutettua!

Irakista ja Syyriasta kansaa on kaiken seurauksena peloissaan paennut kodeistaan, Turkki/Erdogan niitä pokkana tulvimalla eteenpäin välittää Eurooppaan. Turkki/Erdogan öljyn avulla merkittävänä kaksinaamaisena ISISin rahallisesti tukevana kumppanina on myös sotarikollisuudessa kädet kainaloitaan myötä veressä kaikesta aikaisemmin tapahtuneesta ja yhä tapahtuvasta ihan riivatun mielipuolisesta julmuudesta ihmiskuntaa kohtaan!

Törkeyksien törkeys, että tällaisen Islamilaisen maan pitäisi saada saman pöydän ääressä yhtään edes neuvotella EU:hun liittymisen puolesta!  Nämä Turkin/Erdoganin tukemat ISIS/äärimuslimit kuumakalleina jo rehentelevästi isolla suulla hullun tavoin paasaten uhkaavat menettelyillään, alkuperäistä väestöä kohtaan, valloittaa Allahille uusia alueita EU:ssa!  Sitähän he kovasti puuhaavat jo käytännön asteella lähellä naapurissamme Ruotsissa, että poliisi tunnustaen siellä tämän niin perin ”kiltin ja rauhanomaisen Islamin uskonnon” suhteen on voimaton toiminaan sillä tavoin, miten kuitenkin pitäisi!

Eikö Saksan kansa/EU jo saa Angela Merkeliä kokonaan raivattua pois näyttämöltä sotkemasta asioita muille valtioille vieläkin pahemmaksi, lisää koko EU:n vahingoksi ja tuhoksi?!  Tämä on elämän faktaa, että ei pahasta koskaan synny mitään hyviä hedelmiä, eikä ISIS & Turkki/Erdogan muiden kaltaistensa kumppanien kanssa EU:lle mitään siunausta ikinä koskaan tule tuottamaan.  Se on jo nähty mitä ovat katalasti teoillaan saaneet tähän asti aikaan, totisesti riittää!

Turkin sisällä kiehuu, koska kansa on diktaattorimaisen sorron alla, vapaa sana juuri eliminoitu sanomalehtitalon kaappauksessa.  Onko länsi siitä ihan vain hissukseen mitään tekemättä aivan hiljaa?! Tuollainen oman kansan ja koko maailman edessä oleva valehteleva mieletön kaksinaamainen kahdella tiellä kulkeva ja mutkitteleva Turkin johtaja Erdogan kerralla kaatuu.  EU:n ei pidä kaikkeen hulluuden tuleen mennä Angela Merkelin tavoin lisäämään bensaa, että roihu vain kontrolloimattomana alituiseen leviää kaikille EU:n jäsenmaille.  Kaksinaamaisiin valehtelijoihin ei pidä koskaan luottaa!

Kylmää vettä ja jäätä Turkin/Erdoganin niskaan!  EU paremmin pystyisi Turkin vaatimalla 6 miljardilla kunnostautumaan ja pistämään lopullisen pisteen huom! pelkästään ISIS/terroristien jatkuvasti ylläpitämän sodan loppumiseksi Syyriassa ja Irakissa, jos yhtään halutaan alueelta paenneen kansan voida palata takaisin koteihinsa.

Jos ei muuten, niin synnyttäen antaa alku merkittävästi riittävän suurelle ja laadultaan tehokkaalle itsenäiselle EU:n iskujoukolle ikiomana ”palkka-armeijana”.  Esim. Ranskan muukalaislegioonan miehet ovat huippuunsa kokeneita erämaissa sotimaan, jahka lainaisivat?  Nato on koko asialle täysin epäluotettava, koska Obama suuteloi ISIStä ja yhtenä nokkajäsenenä Muslimien Veljeskunnassa, täysin sisällä siinä.  Obama nykyisin vain vihoittelee Putinia vastaan, vihapitoisesta kateudestaan!

Kokonaiskuvasta ei tule yhtään unohtaa tätä ison rapakon takana olevaa varsinaista ISISin isää ja suojelijaa Obamaa, joka myös Erdoganin kanssa kuuluu roistona kaltereiden taakse.  Sääliksi käy tavallista Amerikan kansaa, jota Obaman hallinto on jo vuosia valehdellen verorahoilla isolla tavalla näissä asioissa ISISiä ja terroristeja varustaen pirullisesti pettänyt.

EU:n ei pidä olla tässä pahassa maailmassa yhtään sinisilmäisen typerä näiden julmien valehtelevien susien aloittamassa katalassa karkelossa, jossa puolestaan vakuuttavasti puhuvat heidän selkeät tekonsa, jotka kiistämättä taktisessa kokonaisuudessaan osoittaen tähtäävät päätepisteenä koko ajan Islamin/Sharia lain avulla saada hampaat kiinni koko olemassa olevan sisäisen EU:n kurkkuun!  

Täytyy löytyä parempaa käytännön viisautta lopettaa aitojen sotapakolaisten suuri hätä ja tuska, jota nyt on pelkästään vain mittavasti lisätty, jos päättäjillä heidän kohtalostaan todella mitään aitoa huolta on?!  EU on jo ihan liian monta vuotta ollut halvaantuneena täysin tahdottomasti voimaton pimeiden mafia-salakuljettajien suhteen, jotka hervottomasti nauttien EU:lle ainoastaan nauravat ja yhä lisää entisestään rikastuvat!  Miksipä eivät he pilkkaisi täysin ääliömäiselle EU:n puolustuskyvylle Islamin maihinnousun suhteen, joka tietenkin kaiken aikaa myös salakuljettaa muiden mukana huomaamattomasti ISIS-taistelijoita silkaksi määrätietoiseksi EU:n poliittiseksi ja kulttuurilliseksi pään menoksi!

Heidän houkuttelemat pelkät elintasopakolaiset tietenkin ahneesti rynnien valtoimenaan tulevat ”ilmaisen täysihoidon saamiseksi kokonaan työtä tekemättä”, koska noissa kulttuureissa on heikkous narrattuna heti tarttua sellaiseen tarjottuun mafian ”matoon” kuin kala koukkuun kiinni. Taasen oikeat köyhät hätää näkevät sotapakolaiset, monet perheinensä rahattomina pakosti jäävät alueelle, josta heidät ensisijaisesti pitäisi suoraan ilman mafioiden välikäsiä poimia!

Miksi ei heti alussa tätä rikollista mafiaan nujerrettu kiinni, koska nähtiin sen olevan täysin kontrolloimattomasti selkeäksi EU:n vahingoksi?!  Voiko kukaan yhtään missään muuallakaan maailmassa mafialta mitään toista parempaa odottaa, koska heidän noudattamansa henkinen toteutettu pimeä peruslinja ihan kaikessa on vain varastaa, tappaa ja tuhota!  Siis, antaa vain tapahtua, niinkö?

Maksetaanko isoa palkkaa poliitikoille eri valtioiden Parlamenteissa ja Brysselissä vain pelkistä kauniisti kajahtelevista asioiden analysoimisista, sanojen paljouden vatvomisista?  Poliittisesti korrekti ja ihmettelevä peukaloiden pyöritys saamattomuudessaan salonkikelpoisuudessa saa riittää, valta on äänestäjiltä annettu tehdä päätöksiä, joilla toteutetaan tarvittavia järeitä viisaita toimia!  EU:n uskottavuus kyllä nyt tällä menolla kansan silmissä kuolee ilman tehokkaita tuloksia tuovia tekoja. Mikäs siinä, jos EU:n hautajaisia halutaan, voisi kyllä sen silloin sanoa ihan suoraan.

Jos tähän asti kokonaan holtiton ja alituisesti villisti laukkaava omapäinen Merkelin tuhoisa linja itsepintaisesti sallitaan EU:ssa jatkuvan, Suomen silloin kylmän rauhallisesti on parasta pitää käsi katapultti-istuimella koko pettymyksen sumaksi ja suraksi osoittautuneen EU:n politiikan suhteen.  Moni innokas voisi tähän jo heti sanoa, että silloinhan se ei olisi ainoastaan Suomella kysymys Eurosta lähtemisestä, sillä aivan liian raskaasti takkiin saaden olemme siitäkin kärsineet.    

Taitavat hävittäjälentäjät erittäin pahan syöksykierteen kyllä kykenevät oikaisemaan, koska koulutettuina heillä on siihen varmaa lujaa tahtoa osaavan kokemuksensa kanssa ja välttävät omat hautajaisensa. ”Onko EU:n politiikassa toivoa?”

 

Turkki vaatii EU:lta 3 miljardin lisärahoitusta pakolaiskriisiin

Turkille on jo aiemmin luvattu kolme miljardia euroa.

Maanantai 7.3.2016 klo 18.48 (päivitetty klo 19.29)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030721233091_ul.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat