kariimmonen

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tjaa, mitens se meidän hallitus on viime vuoden syyskuusta edistynyt, yhtään? Ketä he pelkäävät?! Maan talous rapakunnossa, tuulivoima hulluuteen ei ole varaa, koskaan ollutkaan!

Törkeyksien törkeys, että tämän takia hallitus repii pois rahaa sieltä missä pitäisi lisätä; esim. eläkeläiset, vanhustenhoito, lapset, vammaiset, yksinhuoltajat, opintotuet, koulutus, yliopisto jne. Tuulivoima on vastuuntunnottomasti ollut shokkimaisella vakavalla tavallaan järkyttävän irvikuvallista verorahoilla hoidettua sähköenergian ylläpitoa ihan liian kauan aina jo sitten Matti Vanhasen hallituksen.

Täyttä järjettömyyttä, että heitetään mielettömiä summia hyödyttömästi tuuleen tuulimyllyissä, joita ilman tullaan ehdottomasti koko kansana kaikkien parhaiden toimeen! Tuulihärveleiden tähtitieteellisillä tukiaisilla on tähän asti siekailematta täysin tietoisesti romutettu omaa suomalaista yhteiskuntaamme, jota on näissä merkeissä kuin viilletty valtimo auki vuotavana ajettu heikkouteen lisääntyvässä varojen puutteessa.

Kuin iso pahasti vuotava reikä laivan pohjassa, tuulienergia jo itsessään on tuhoisasti tehoton ja kannattamaton, koko kansantalouden upottajana. Parempi korjata se kokonaan pois, koska valtion pumput eivät pinnalla pysymiseen riitä, eivätkä veronmaksajat nykyistä alas vajoavaa menoa siedä.

Kun tähän tukiaisien lisäksi mainitaan esim. tuulihärveleistä johtuva sähkön hinnan tuntuva nousu veronmaksajille, josta kansa eikä teollisuus yhtään riemastu. Pakollisesti pitää olla tuulienergialle varavoimaloita ja niiden kokonaiskustannukset, eihän suinkaan aina tuule. Virtapiikkejä, joita tuulihärvelit voivat aiheuttaa erikoisesti tehtaille, joille koituu vahinkoina lisäkustannuksia. Tietenkin täysin rottamaisen sikamaista on vihreiden politiikka tuulimyllyjen kanssa, koska eivät pätkääkään välitä niiden vaikuttamasta raiskaavasta ja murhaavasta vahingosta Suomen luonnon lintukannalle, josta tehdään oikein väkevästi tuulivoiman isoilla lavoilla pelkkää ”jauhelihaa”. Millä oikeudella?! Aikaisemminhan esim. liito-oravan pesimisen takia isoja rakennussuunnitelmia täytyi asemakaavassa muuttaa.

Koko tuulivoimahanke on globaalisella mittakaavalla täysin valheessa ja petoksessa synnytettyä! Ilmasto ei ole lämmennyt yli 18 vuoteen ja 9 kuukauteen. Kaikki verorahat mitä kulutettu tuulivoimaan Matti Vanhasen hallituksesta asti ovat kirjaimellisesti niiden hyötyjille rikollista ”väärää voittoa!” Mikä surku on meidän poliitikkojen sinisilmäisyys ja äly kansainvälisessä kokemattomuudessa tämän maailman pahuuden suhteen, joka aina valmis varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan.

Vihreä-marxistit pelottelemalla lietsoivat globaalista hysteriaa nopeasti tapahtuvasta ilmaston lämpenemisestä, joka ei odota! Piti grillaantua jo tähän mennessä kuin mikroaaltouunissa ja meriveden nousta, kuten Matti Vanhanen ”vihreän mamban” Anne Sinnemäen puremana, tuon katalan myrkyn vaikutuksesta Pääministeri hoki julkisesti, että jos ei jotain pian tehdä, niin merivesi nousee kauppatorilta ylös Tuomiokirkon rappusille asti!”

EU:ssa ja Suomessa todellisen vihreä-marxistin Satu Hassin suulla hoettiin ja usutettiin hysteeristä pelkoa heti tehtäviin pikaisiin päätöksiin, koska ”ilmaston lämpeneminen ei odota!” Retkuun menivät vastuulliset vartiopaikoillaan, vaikka koko kansa heidät äänestänyt olikin juuri oman turvallisuutensa puolesta.

Tietenkin, johtaja se on harhaan johtajakin, vihreä-marxisteilla luuraa tekojensa taustalla ”kapitalistisen yhteiskunnan romuttaminen!”

Miksi pitäisi ihmetellä, että samasta kaartista löytyy niitä, jotka tänä päivänä haluaisivat Helsinkiin suurta moskeijaa. Islam ja Sharia laki olisi Suomen kulttuurille ja paikalliselle väestölle täysin kuolettava katastrofi, kun äärimuslimien kuumakallet täällä alkaisivat riehua Muhammedin opetuksen mukaan uusia alueita valloittaen Allahille!

Se on heille pakkomielle, jossa kuvittelevat tekevänsä oikein, ihan kuten naisten ja lasten raiskaamisessa, heidän orjiksi myymisessä, kaulojen katkomisessa yms. ei-muslimien alistamisessa ja tuhoamisessa. Siihen kaikkeen on kirjaimellisesti selkeät innoittavat eväät Koraanissa, jossa lukee, että ”Allah kaikkein suurin ja taitavin valehtelija, parempi kuin vihollisensa.” Pitäisikö Suomen Parlamentin laskea kaikki petoksella ja valheella ujutetut asiat läpi ”vihreiden marxistien” tuomana koko kansan totaaliseksi vahingoksi!? Kyllä jo konkreettisen vakavasti riittää heidän vintiömäisesti ilkeä pahanteko Suomen kansalle!

Joka ainut euro on asianomaisille tähtitieteellinen summa, jota isopalkkaiset päättäjät Parlamentissa nyt repivät pois paljon heitä heikommassa asemassa olevilta vähempiosaisilta, yhtään unohtamatta esim. koulutusta, opintotukea ja yliopistoa jne., sillä verorahat oikeutetusti kuuluvat hyvinvointiyhteiskuntaa rakentaen auttamaan, eikä sitä suinkaan tule nykyisesti romuttaa!

Lisätään vielä tähän tätä vähän joka suuntaan maan työolojen viiltelyä terävällä veitsellä. Kirurgi kyllä osaa ottaa leikaten pois juuri sen sairaan kohdan taidollisesti muuta kehoa tärvelemättä, mutta mitä se on kun terveitä kohtia viilletään pois, kun kauan rakennettua hyvinvointia pakkomielisesti vain alituiseen leikataan?! Ei sellainen ole taidollinen kirurgi! Enemmänkin peluri, joka kovaa potkii pallon vierestä.

Siksi sanoinkuvaamattoman härskiä erikoisesti onkin, että ylimielisesti maan kansaa ylikävellen rampataan, mutta kuitenkin samalla aikaa tässä kokonaisuudessa on varaa kaataa loputtomasti verorahoja täysin Suomen oloissa kannattamattoman ja tehottoman sikasairaan ”tuulivoiman kasvavan mädän” aiheuttamiin lisäkuluihin mielettöminä summina! Onko siellä joku tuulivoimasta yksin hyötyvien ”mafia tabu” perustettu aina Matti Vanhasen hallituksen ajoista lähtien, jota hallituksemme jähmettyneenä pelkää?! Kansa haluaa kyllä tietää?!

Nimittäin faktaa on, että ihan oikeassa todellisessa elämässä tuulivoimalle ei ole koskaan ollut mitään pienintäkään pakkoa alkaa lainvoimalla verorahoja solkenaan syytämään! Ilmaston raju ja nopea lämpeneminen on kansainvälisesti aikamme historian suurin ”Al Goren aloittama ja Obaman valheellisesti jatkaen auttama” vihreä-marxistinen pelkkä huijaus! Ainoat hyötyjät ovat helppoa veronmaksajien tukiaisrahaa saavat ”sijoittajat hunaja purkilla” ja ”vihreiden teollisuus”, joka tuotteitaan pakkopullana lain tukemana usuttaen tunkee kurkusta alas. Kuinkas muuten tuulimyllyjen valmistajana esim. Al Goren omaisuus n. kolmesta miljoonasta pystyi jo aikaa sitten ponnahtamaan nopeasti ylös 100 miljoonaan dollariin.

Kaikki ”ilmastovalheen ja tuulimyllyjen tarpeellisuuden huijauksen” nielleet valtiot ovat saaneet pelkästään siitä oikein kunnolla kärsiä raskaalla tavalla omissa kansantalouksissaan. EU:ssa on merkkejä näistä nyt katuneista, jotka päättäväisesti lopettaneet tukiaiset yms. Tuulivoima huijareita rikollisina, näitä ”mafia tabuja” myös ihan tosissaan paremmin tutkien valtion taholta etsitään kiinni.

Kyllä täysijärkisesti terveen energiakeksinnön kriteeri on, että se on kaikissa olosuhteissa itsessään riittävästi kestävän tehokas sähkön turvallisena tuottajana ja itsensä taloudellisesti kannattava.

Nykyisellään kirjaimellisesti rikollisen helposti suomalaisten verorahojen ”hunajapurkilla” röyhkeästi rikastuneet haluavat ahneuden kasvaessa nyt tautisina yhä vain vielä lisää enemmän rakentaa tuulivoimapuistoja ympäri Suomea jne. tunkea härveleitä asutuksien lähelle, vastustuksesta välittämättä, vaikka ne ovat jo kansainvälisesti tutkittu terveyshaitta.

Kyllä ovat ”susien laatimat susimaiset lait” Suomessa, jos tällaista koko kansantaloudellemme pelkästään murhaavan vahingoittavaa, täysin villiä tuulihulluuden ryöstävää ja läpensä mätää touhua yhä jatkossa sallitaan. Niinkö, että kaikkien muiden on köyhdyttävä, että ”tuulimogulit” saavat rikastua? Mikä oikeus millään ”tuulimafialla” on röyhkeydessään tuosta vain ilman muuta jatkuvasti ja katalasti pesiytyen asua suomalaisten veronmaksajien kukkarossa?! ”Ulos sieltä!” Kansalla on oikeus vaatia tällaisen mielettömän sairauden tervehdyttämistä järeillä otteilla.

 

+67 % - Suomen suurimman tuulivoimayhtiön liikevoittotaso hipoo taivaita

Matti Kankare, Talouselämä, 7.9.2015 12:06 päivitetty 22.9.2015 11:48

http://www.talouselama.fi/uutiset/67-suomen-suurimman-tuulivoimayhtion-liikevoittotaso-hipoo-taivaita-3485931

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat