kariimmonen

Tuulivoima mätänä hedelmänä ei voi pysy piilossa

Pelkästään kolmena perättäisenä vuorokautena 15.-17.03.2016 tuulisähköä tuettiin veronmaksajien rahoilla 512 185 € + 728 541 € + 789 763 € = 2 030 489 €.  Minkälaisella isolla ja raskaalla lekalla pitää hallitusta kaikella rakkaudella suoraan ryhdin saamiseksi auttaen iskeä, jotta vihdoin toiminnallisesti heräävät tajuamaan, että nämä Suomen kansantaloudelle tuhoisat tukiaiset täytyy lopettaa!?

Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa tällaiseen häikäilemättömän ylimieliseen ja hullun järjettömään "tuulimogulien” ja ”tuulimafioiden" alituiseen rikastuttamiseen! He vain aivan liian helposti mahdollistettuna ”verorahojen hunajapurkilla” siitä yksin hyötyvät ja muu kansa ei muuta kuin avullansa jatkuvasti pelkästään köyhtyen kärsii koko epämieluisasta tuulivoimapainajaisesta tehottomana ja kalliina energiamuotona.

Suomalaiset kyllä tulevat täysin hyvin toimeen ilman näitä ”tuulimyllyjen torsoja”, jotka eivät edes sitä sähköä ilman varavoimaloita pysty riittävästi tuottamaan. Ei ole olemassa mitään varsinaista käytännön pakkoa kulkea tällaisessa hulluudessa pelkästään pienen porukan äkkirikastumisen hyväksi, varsinkaan kun sähkön tuottajana tuulivoima on käytännössä epäonnistunut irvikuvallinen kauhistus, kuin kasvava elämää tappavasti rohmuava käenpoika valtion energiaohjelmassa.

Kirveelle on ihan oikeasti työtä ottaa valtion tukiaiset tuulimyllyiltä pois!  Niiden pakolliset varavoimalaitokset voivat ilman ”tuulihärveleitä” paljon paremmin jatkuvasti tuottaa turvatusti edullisempaa sähköä.  Näitä ”tuulitorsoja” ei kukaan veronmaksaja Suomen kauniin maisemanpilaajina, eikä suomalaisten mielenterveydelle kuulohaittoina jää kaipaamaan.

Kyllä nykyisen hallituksen pitää kyetä voittamaan ”tuulimogulien” ja ”tuulimafioiden” pelkonsa ja antaa kirveen heilahtaa!  Suomen valtion kansantaloudelle tehottoman tuulivoiman tukiaiset ovat olleet yksi kirous upottaa jatkuvasti mielettömiä summia rahaa suonsilmään sitten Matti Vanhasen hallituksen. Veronmaksajat kuluttajina vielä tukiaisten lisäksi maksavat tuulivoimasta johtuvaa kalliimpaa sähkön hintaa kotitalouksissa, saatikka sen kustannuksia nostava kostautuva merkitys tehtaissa jne.

Tuulivoima on vain pelkästään tappioksi koko maalle, mutta ”tuulimogulit” ja ”tuulimafia” siekailemattomasti ovat Suomen lain voimalla piehtaroiden saaneet rauhassa ahnehtien rikastua muun kansan kustannuksella!  Euroopassa on esimerkkejä siitä kuinka järjen valo on vihdoinkin voittanut ja kirves heilahtanut; ”uusiutuvilta” valtion tukiaiset otettu pois. 

Tuon terävän ison ja painavan kirveen rooli on sinänsä maan läheisessä käytännössä hyvin mielenkiintoinen, sillä vaaleissa se on myös henkilöitä ja puolueita katsomatta viuhahtanut ”uusiutuvien korruptiota” ylläpitäneitä ja tukeneita poliitikkoja kaataen. Kansa on petettynä huono unohtamaan kokemaansa katalaa roistomaista vääryyttä, varsinkaan kun ei siitä anteeksi pyytäen täyttä parannusta yhtään tehdä.

Tänä päivänä Suomessa ”tuulimogulit ja ”tuulimafia” vain innokkaasti lisää haluavat tuulipuistoja Suomen kauniita maisemia pilaamaan. Niiden kaikessa suunnittelussa he vain hyvin härskin röyhkeästi jo suuri rahankiilto silmissä tekevät vain laajentaen lisää pesää asua veronmaksajien kukkarossa!  

Henkisesti väkivaltaisilla otteilla tunkevat paikallisten vastustuksesta huolimatta niitä ”tuulihärveleitään” ihan liian lähelle asutuksia, vaikka ne ovat kansainvälisesti todistettu terveyshaitta.  Pätkääkään he eivät siitä välitä, koska mafian tyylin otteissa veronmaksajan odotetaan olevan aivan hiljaa ja ainoastaan auttaa heitä helpon rahan ”tuuli gangstereita” nyt vain yhä enemmin rikastumaan.

Kuten Euroopassa jo muualla tapahtuu, se kuitenkin on väistämättä kaikkialla ”tuulivoima korruptiossa” edessä, kun valtion talous selkeästi rikollisen ylimitoitetuissa ”uusiutuvien tukiaisissa” ainoastaan siltä osin vain koko ajan raskaasti menee viemäristä alas ja valtakunnassa vie vaarallisesti muuta työtä ja elämää sen imussa mukanansa.

Aivan häpeällistä pohjanoteerausta on Suomen hallitukselta, että hyväpalkkaiset päättäjät pienituloisia ja vähempiosaisia nylkevät, etenkin yksinhuoltajat, vammaiset ja vanhukset jne., mutta yhtään unohtamatta koulutusta, opintotukea, Yliopistoa yms.  Talonpoikaisjärkikin sanoo, että ei kukaan pysty loputtomiin piilottelemaan mätää hedelmää muiden joukossa, kuten ”tuulivoiman” hedelmä on vaikutukseltaan läpensä mätä.  

Kuitenkin siitä huolimatta hallitus rahan puutteessa kuumeisesti hamuten etsii koko ajan, että mitä muutakin maamme hyvinvointia voisi yhä lisää turmella, jota toiset niin kauan vaivalla rakentaneet! HÄVETKÖÖT!

Tämän taivaan kauniin sinisen kannen alla ihan oikeassa todellisessa eletyssä elämässä väärintekijöillä heidän syntinsä aina ottavat heidät viimein lopulta kiinni. Ei auta siinä silloin ”korruptoituneessa rahan ahneuden mahdissa” enää ynseämielisen ylväästi torjua toisten suorat puheet ”tuulivoiman hulluudesta!”

Tuulivahinko http://tuulivahinko.fi

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla  12.3.2016 13:30 Kari Immonen http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213532-tuulivoima-”vaarana-voittona”-verorahojen-hunajapurkilla

Ottakaa kiinni tuulivoima korruptio! - Seize the wind power corruption!  6.3.2016 05:42 Kari Immonen http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213142-ottakaa-kiinni-tuulivoima-korruptio-seize-the-wind-power-corruption

Ei ihmisen aiheuttama tulevaisuuden fiktio, mutta todellisuus tänään.  30.8.2015 01:28 Kari Immonen http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201237-ei-ihmisen-aiheuttama-tulevaisuuden-fiktio-mutta-todellisuus-tanaan

”VEDÄTYS LOPPUU TÄHÄN!”  12.2.2014 22:35 Kari Immonen http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160609-%E2%80%9Dvedatys-loppuu-tahan%E2%80%9D

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat