kariimmonen

Suomesta mamujen ja matujen kansainvaellus hyvään päätökseen suomalaisten tuella

Koko viime vuosikymmenten mamujen ja matujen kansainvalellus on ”taustavoimana” olevan upporikkaan eliitin (NWO) tehtailema täysin rangaistava rikollinen juttu! Aivan samojen, jotka teoissa Obamaa, Clintonia, ja McCainia hyväksi käyttäen synnyttivät ja rahoittivat ISISIN, kaiken sen hirmuteot hyväksyen. HUOM!  Se on ollut härskisti amerikkalaisten verovaroilla toteutettu, josta normaalit US kansalaiset eivät tienneet yhtään mitään! Kaikki tämä normaalia ihmistä auttaa, jos tajuaa, että koko homma on syvältä!

Matut ja mamut eivät ole mitään laillisia siirtolaisia, vaan jokaisen itsenäisen maan tulee ottaa jämäkästi kantaa, miten pystytään hyväksensä vastaamaan, jos nykyään kohta pystytään yhtään mitään.

Suomalaisten oikeasta kulttuurista oppiläksynä jokaiselle keskuudessamme olevalle rakkaalle mamulle ja matulle tulisi perin pohjin opettaa ja näyttää maamme historiaa, kun Suomi oli sodassa!  Ainoastaan lapset lähetettiin Ruotsiin, mutta kaikki kynnelle kykenevät miehet tappelivat rintamalla ja naiset olivat Lotissa tai muissa aktiivisissa toimissa, kun taustalla kotirintama oli sydämestään uhrautuen yhtenä päättäväisenä joukkona 100% mukana tukemassa.

Tämä todellakin varsin kauniisti hyvää suomalaisten inhimillistä tahtoa osoittaen kyllä hyvin ymmärretään lähimmäistä kohtaan, että valtaosa maahanmuuttajista ovat olleet täysin ”rikollisen mafian” huijaamia sen suhteen, että talot, autot yms. ihana vaaleanpunainen ruusutarha Suomessa odottaa, jossa koskaan ei tarvitse sen eteen työtä tehdä. Vaikka ovat maksaneet isoja summia huijauksesta, tehneet henkensä uhalla selviytyen perin vaarallisen matkan, heidän kyllä tulee nähdä siitä omaa vastuuta, kiitollisia, että kuitenkin ovat saaneet olla Suomessa.

Jos käsketään lähtemään takaisin kotia, silloin tyyliin ”no bad feelings”.  Silti kaikki suomalaiset, ”haloo haloo”, eiväthän he nyt silloin ole kuitenkaan mitään minkäänlaisia hylkiöitä ihmisinä silmissämme! Se ei ole asian pohjimmainen idea!

SIKSI Suomen kehitysaputyötä ihan oikealla isolla painavalla syyllä tulisi nyt hyvin suunnitellen satsata niille alueille, joissa rauha on palautunut ja auttaa näitä ihan ”meidän omia” mamuja ja matuja, jopa nyt jo ihan kaikin puolin hyvin kouluttamaan täällä Suomessa, jotta pystyvät rakentamaan siellä tervettä työtä tekevää yhteiskuntaa!

Mitä suomalaiset tekevät, se on aina saanut hyvää tunnustusta ulkomailla, kuuluisa ”Finnish Design”, varmasti osataan tämäkin asia siellä heidän keskuudessaan asiaankuuluvasti hyvin viimeistellä. Loppuun-asti-ajattelu tässä raadollisen kiireisessä maailmassa ei ole ollut yhtään suosiollisesti pinnalla, mutta heistä kaikista yhtään piittaamatta, voidaan hyvin mennä omalla suomalaisella tavalla.

 

--------------------------------------------------------------

Heinsohn: Miten Eurooppa muka kykenisi elättämään 800 miljoonaa afrikkalaista?

8.11.2016

https://www.kansalainen.fi/heinsohn-eurooppa-muka-kykenisi-elattamaan-800-miljoonaa-afrikkalaista/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pakolaiskriisi pähkinänkuoressa – George Soros 

23.5.2016

https://www.kansalainen.fi/pakolaiskriisi-pahkinankuoressa-george-soros/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Democratic Congresswoman Says U.S. Is Funding And Arming ISIS

ALEX PFEIFFER, White House Correspondent, 12/10/2016

http://dailycaller.com/2016/12/10/democratic-congresswoman-says-u-s-is-funding-and-arming-isis/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Secret Pentagon Report Reveals US "Created" ISIS As A "Tool" To Overthrow Syria's President Assad

Tyler Durden's picture, May 24, 2015

http://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obama hoped to use Islamic State as leverage against Assad, John Kerry reveals

By Guy Taylor - The Washington Times - Tuesday, January 10, 2017

http://www.washingtontimes.com/news/2017/jan/10/obama-hoped-to-use-isis-as-leverage-against-assad-/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat