kariimmonen

Paula Risikon ja Timo Soinin puheissa järkeä, silti jämäkästi valvottava

Paula Risikon ja Timo Soinin puheissa on paljon kiitettävästi tarvittavaa järkeä, silti kaikkea kokonaisuutta on todella jämäkästi valvottava! He puhuvat oikein, että Suomeen ei tulisi ottaa muita kuin yksistään kiintiöpakolaisia, jotka tutkitusti ovat aitoja todella hädässä olevia sodan jaloista tulevia, jotka Suomi voi itse kaikessa rauhassa valita heidän kaikki taustansa läpensä tutkien ja tietäen!

Tiukka käytäntö on muutoksena paikallaan! Sillä halutaanko esim. tänään kokonansa alkuperäiselle suomalaiselle väestölle, siis veronmaksajille nyt yhtään täysin kertoa, kuinka monta sellaista riuskaa ja voimiltansa oikein ronskia miestä on jo tullut kaiken kaikkinaan Suomeen ihan vain tulvillaan laittomina ”matuina”, joista tarkkoja taustatietoja ei yhtään tarkemmin tunneta?!

Aikanansa Fidel Castro tyhjensi vankilansa, mutta tietenkin täysin peitetysti vapauttaen salli juuri ne kaikkein pahimmat rikolliset lähtemään USA:han, jotka muodostivat omaa lajiansa olevan oikean rikollisten ”Troijan Hevosen”.  Siitä kärsimyksiä ja elämänpituisia vammoja täysin tuhoisien seurauksin myötä koitui monelle amerikkalaiselle perhekunnalle, jotka näitä kuubalaisia Fidel Castron ”ohjuksia” tai sanotaanko ”käveleviä käsikranaatteja” ihan omaa sinisilmäistä hyvyyttänsä majoittivat kotonansa.

Nyt kun eri maiden tiedustelujärjestöiltä kuuluu, että juuri näiden täysin laittomasti maahan tulvimalla tunkeutuvien ”matujen” joukossa on entisiä Isisin mukana olleita taistelijoita, on aivan selvää, että on suomalaisia, joilla kaikki tuntosarvet ovat syystäkin pystyssä.

Jokainen lisääntyvä raaka raiskaus ja rikollinen toiminta ”matujen” taholta vaan kiristää ihan oikeasti olevaa jännitettä. Kansalaiset ”Suomi Neitoa” tietenkin kaikessa haluavat suojellen valvoa, toivoen, jospa isoa palkkaa nauttivat poliitikot sen käytännössä vihdoinkin tuntuvammin käytännössä tajuaisivat?!

Monessakin tilanteessa on ollut täysin epäreilua vääntää ja kääntää sitä mitä suomalaisten sisimmässä aito hätä oikeasti on, mukamas vihapuhetta! Joskus asiat voivat verbaalisesti kylläkin hyvin tulla ilmaisuina ihan peräpää edellä, vaikka kuinka varsinainen syke siihen olisi aito, mutta se hyvin omana tunnettuna suomalaisuutena kulttuurissamme ymmärretään. Paljon vakavampi tosiasia olisi se, ettei suomalaiset yhtään välittäisi koko ”matujen” asiasta, mitä tulee hyvin raakaan ja veriseen uskonnolliseen puoleen muslimien Islamin opissa.

Muhammed kirjoitti alun Koraanissa rauhanomaisesti, mutta lopussa teurasti kaikki vääräuskoiset päitä mestaten, koska Allah-jumalalta tullut jälkimmäinen ilmoitus aina kumosi aikaisemman ilmoituksen. Siksipä äärimmäiset Islamin ”kuumakallet” ovat perehtyneet Muhammedin myöhempiin elämänvaiheisiin Koraanissa, tietysti antautuen 100% Allahille.

Aikanaan Saksassa pieni Nazi puolue taustalla takaajana tuki Hitleriä kiihottamaan koko Saksan rauhallisen kansan. Aivan samalla tavalla äärimuslimit kykenevät hyvin taustalla tukemaan omat "kuumakallensa" niin, että rauhallisia muslimeita saa hakea, koska heiltäkin muuten päät putoavat, tietenkin kaikkien vääräuskoisien ohella!

Kysymys on faktatiedosta aikamme Euroopan historiassa, esim. Saksassa ja Ruotsissa, mutta myös jo aikaisempien vuosisatojen kaikesta paljon laajemmasta kokemuksesta, jonka perusteella Islam ei milloinkaan mihinkään länsimaiseen kulttuuriin sopeutuen sulaudu! Mieti sitä! Islam ainoastaan verisesti valloittaa ja alistaa vääräuskoisten alueita Allahille 100% Koraanista löytyvän Muhammedin ns. "jälkimmäisen" esimerkin ja opetuksen mukaan.

Sellaiset kansakunnat, jotka unohtavat erittäin tärkeän ihmiskunnassa tapahtuneen historian, helposti joutuvat sen kauhut käytännössä itse kokemaan läpi uudestaan!

Elämä on välillä hyvin mielenkiintoista, mutta ei olisi aihetta aina heti syyttää, jos suomalaista alkaa homma tökkiä. Varsinkin silloin kun hyvin lukuisat näistä ”matujen” yksinäisistä miehistä ovat tekeytyneet lapsiksi saadakseen enemmän verorahoista tukea. Siksipä ei ole yhtään oikeutettua puhua mistään vihapuheesta, sillä kyllä nyt syvällä väkisinkin jo suomalainen sisu omassa kulttuurissaan hakee tähän tällaiseen aivan omaa asiaankuuluvaa tervettä katsontakantaansa.

Nimittäin olemme nähneet säälittäviä kuvia naisista ja lapsista, jotka kokonaan on jättäen hyljätty täysin haaskattuina kärsimään sodan murjomissa kauheissa raunioissa kurjuuden keskellä! Niinpä, on miehiä, jotka papereissaan lapseksi tekeytymällä onkivat Suomessa itsellensä parempia sossun etuja!

Jos kenraali Adolf Ehrnrooth eläisi tänä päivänä, koko Suomi saisi näiden asioiden tiimoilta kuulla aivan korkeinta johtoa myöten korvat täysin punaisina!  Esim. miten tässä maailmassa silloin käy, jos kaikki miehet täysin rikollisten ja murhaavien vihollisen hyökätessä aina vain painuvat paeten kokonansa lipettiin?!

Ei ihme, jos vielä enemmänkin kuin etoen asiaa järkyttyneinä sisäisesti kummastellaan, koska siellä on koko ajan ollut täysin lipeämättömiä naissotilaita kaikkensa antaen uhrautuvasti taistellen etulinjoilla!

Voiko todellakaan ketään syyttää, jos on nyt suomalaisia, jotka näkevät asian hyvin helposti muitta mutkitta suoraan samoin siten miten Irakissa, tai Syyriassa yms. kutsutaan siellä tulkiten tällaista ilmiötä kuin meille tutusti ”käpykaartilaisiksi”, mutta kenties siellä ”taatelikaartilaisiksi”, kuitenkin ei sota- vaan rintamapakolaisiksi?!

Viime Suomen sodassa sellaiset pruukattiin ampua, sillä tavoin siihen vakavasti suhtauduttiin.

Tietenkin tänään ei mikään ihme, että aidot suomalaiset varsin peilaten kykenevät ajattelemaan ja kokemaan oman kulttuurinsa kantilta kaikkia näitä varsin koskettavia vakavia asioita, jotka perintönä siirtyvät sukupolvelta toiseen. Kiitos Jumalalle, 100 -vuotias Suomi!

Suomalaiset viime sodassa kovasti koko kansana uhrautuivat ja hinta maksettiin, että ”punainen iso kommunisti karhu” ei maatamme niellyt! Ainoastaan lapset lähetettiin Ruotsiin, mutta naiset kotirintamana taustalla ahkerasti työtä tekivät miehiä tukien, jotka etulinjoilla maansa puolesta taistelivat, monet henkensä menettäen.

Siksipä kyllä ”matujen” ihan vakavissaan tulee tietää enemmän Suomen historiasta ja täysin kikkailematta tajuten ymmärtää, miksi ensisijaisesti kaikella tehokkaalla rakkaudella nämä (taistelu-) työkykyiset riuskat voimakkaat miehet halutaan passittaa välittömästi takaisin kotimaihinsa, siitäkin huolimatta, jos on vaikka jo neljäksi vuodeksi jne. oleskelulupa myönnetty. Siellä on tänään alueita esim. Irakissa ja Syyriassa, joissa tilanteet ovat rauhoittuneet. Heidän omissa kotimaissaan on näille miehille nyt uusi suuri tarve, eikä tarvitse norkoilla sossulla työttöminä Suomessa.

Varmasti jokaiselle löytyy siellä jotakin tervettä työtä tekevän yhteiskunnan rakentamiseksi! Haastetta aina riittää jokaisessa koko sodan läpi käyneessä kansakunnassa sen monilla apua tarvitsevilla sektoreilla.

Hyvinkin Suomesta kehitysaputyönä omille ”matuille” voisi myöntäen antaa tukea esim. koko perheiden lähettämisessä takaisin raunioiden keskelle. Kelvollisia asumispuitteita yms. tarvitaan kaikille sinne tuleville. Monet asumisen ja elämisen perusrakenteet laajemmassa mittakaavassa voivat koko kansalle kestää kauan.

Näkymät kuitenkin ovat erittäin hyvät esim. Irakissa ja Syyriassa, jotka ovat rikkaita öljyvaltioita, joista löytyy omasta takaa isoa rahaa esim. monille kovasti tarvituille rakennus- ja liikealan projekteille! Siellä raunioiden keskeltä voi löytyä myös asian hyvin oivaltaneille suomalaisille firmoille isot apajat.

Kuitenkin tässä tulvivassa ”matujen” täysin hallitsemattomassa hyökkäyksessä Eurooppaan, ei tule ihan toisena uutena rintamana yhtään unohtaa Libyaa ja koko Pohjois-Afrikkaa, vaan valvoa!  Heidät tulisi jämäkästi sinne Välimeren etelärannalle kokonansa pysähdyttää, myös Italiasta takaisin palauttaa, koska suurimmaksi valtaosaksi sieltä ei tulla mistään sodan jaloista, vaan täysin elintasopakolaisina!

Aikanaan Pohjoismaiden pääministeri tasolla tehtiin yhteinen toteamus, että elintasopakolaisia ei haluta!

Tänään täysin lumoutuneena on afrikkalaisia sadoissa miljoonissa, joilla toiveet ovat tietenkin korkealla päästä sisälle Eurooppaan, mutta EU:lla ei ole rahkeita vastata sellaiseen. Koska ei edes "matujen" aikaisempaan, yes, tiettyjen taustalla olevien tahojen täysin tehtailtuun tulvaan ollut varaa, vaan miljardi luokan lisälainoilla Suomessakin on koko hommaa hoidettu.

Kyllä todellista jämäkkyyttä tarvitaan, sillä minkään EU-valtion kassa/sossu ei tällaista menoa kestä, vaikka kuinka Angela Merkel täysin yksinvaltiaana diktaattorina siitä keulakuvana toisin hirnuisi, pitäen EU-jäsenmaita silkassa ylimielisyydessään vain Saksan vallan jatkeena! Ei ihme, että on järkeviä jalat maan pinnalla olevia EU-valtioita, jotka Angela Merkelin edustaman agendan vuoksi hapuilevat itse kukin katapultti-istuimen kahvaa, joka myös suomeksi tunnetaan nimellä FIXIT! 

Siksi pitäisikin ennen kaikkea heräten kohentaa määrätietoisesti Afrikan maissa heidän omia olojansa! Esim. nykyinen maailman ”upporikas eliitti” (NWO) ei ole halunnut lainkaan afrikkalaisten täysin hyötyvän omista maassa olevista monista lukuisista eri mineraaleista, eikä siellä olevasta öljystä. Itse asiassa niiden puolesta afrikkalaiset olisivat rikkaita. Nyt ei edes tehokkaan sähköenergian perustarvetta ole sitten yhtään kaikille turvattu, siten kun se länsimaissa tunnetaan!

Afrikkalaisia tulisi auttaa heidän omilla kotialueillaan, jotta pääsisivät itse nauttimaan siitä kaikesta maanosansa suuresta rikkaudesta, jonka Luoja on heille suonut! Olisivat omasta takaa totisesti vauraampia kuin monet länsimaat. Jos se heille sallittaisi, silloin ei kohdattaisi tällaista yrityksen hirveätä hulluutta, joka tänään tilanteena on afrikkalaisten haluna tehdä valheen tyhjiin kupliin perustuvaa invaasiota Eurooppaan.

Nykyisin osataan harhaanjohtavasti houkutella kuin täysin räjäyttämällä näiden köyhien afrikkalaisten mielessä ajatusmaailmansa. Salakuljettava rikollinen mafia vain vanhalla hyvin koetulla valehtelevalla laulullansa heidät kaikki lumoaa, että esim. ”Suomessa on luvattu vaaleanpunainen ruusutarha, jossa täysin ilmainen ylläpito, eikä koskaan elämässään tarvitse yhtään tehdä mitään työtä!”

Mafia vain kaikesta rikastuu riistäessään kuljetusmatkasta yli kaiken kohtuuden. Jos rahat ovat loppuneet kesken, jopa perheenjäseniä seksuaalisesti on maksuksi hyväksikäytetty. Nyt jo hyvin tunnetusti tiedetään, että sitten perille tulleina täysin tyrmistyneinä vain petytään! Mukana kulkeutuva ääri-islamilainen väki ei koskaan halua sulautua mihinkään paikallisen maan väestöön. Ranskassa on jo aivan riittämiin Pohjois-Afrikasta tulleiden vuoksi vakavaa levotonta mellakkaa. Eivät suotta tiedustelupalvelut varoita, että EU:ssa on vaarana syttyä sisällissota!

 

Sisäministeri Risikko esittää: Suomen pakolaiskiintiötä nostettava 300:lla

Torstai 13.04.2017

http://m.iltalehti.fi/uutiset/201704130161042_uu.shtml  

 

Paula Risikko HS:lle: Olisi järkevää auttaa kaikkein hädänalaisimpia

JUHO MÄKI-LOHILUOMA  15.7.2017

https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/paula%20risikko%20hs%20lauantaivieras-67846

 

Soini: Suomi kieltäytyy turvapaikanhakijoiden uusista siirroista EU:ssa

Maanantai 17.7.2017

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707172200270110_pi.shtml

 

Risikko: Laittomasti maassa olevat ovat turvallisuusuhka

Päivän lehti 14.1.2017

http://www.hs.fi/paivanlehti/14012017/art-2000005044858.html

 

Suurlähettiläs vetoaa: Irak taisteli koko maailman puolesta Isisiä vastaan - nyt tarvitaan apua

Torstai 13.7.2017

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707132200262798_ul.shtml

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat