kariimmonen

Aidolle suomalaiselle rehellisyydelle itsepetos ei mikään hyve

  • Aidolle suomalaiselle rehellisyydelle itsepetos ei mikään hyve

Ai, onko se sitten oikein ollut sillä tavoin, että Merkel on noudattanut tunnon tarkkaan kaikkia kansainvälisiä lakeja, etenkin muita EU:n jäsenmaita kohtaan? Siis, tietystikin meidän suomalaiset poliitikot ovat rientäen olleet siinä aina kiltisti mukana kuin alakoulun mallioppilaat asennossa pokaten kaikessa Angelaa hyysäten auttamassa ja tukemassa. Eihän siinä sitten kenelläkään ole yhtään mitään ihmeteltävänä, jos koko maailma näkee, mikä järjettömän massiivinen suuri vahingollinen sotku on vain saatu EU:ssa aikaan.

Merkel on välillä myöntänyt olleensa täysin väärässä, mutta silti monessa liemessä keitettynä kettuna muista välittämättä yhä suhaillen kovasti puuhailee entistä samaa. Kuitenkin nyt jos EU:ssa jatketaan uhkailua, että isosti rangaistaan niitä EU:n jäsenmaita, jotka kaikessa hyvin kiitollisesti ja täysin kunnioitettavan tervejärkisen viisaasti eivät yhtään salli Angelan tunkea kurkustaan alas Islamia ja Sharia-lakia maihinsa, EU vakavasti kaataa itseänsä enemmän vain kumollensa ylösalaisin!  KOSKA ne Merkelin ylimieliset vaatimukset ääri-Islamin suhteen ovat 100% sopeutumattomia, pelkästään tuhoavasti turmelevat Euroopan länsimaista kulttuuria ja kansan rauhallista turvaisaa elämää. 

Kyllä kaikista kansainvälisistä laista on poistettava sellaiset idioottimaiset pykälät, joilla Merkelin kaltaiset johtajantautiset sooloilijat hullussa mielettömyydessään voivat vain omissa itsenäisissä suunnitelmissaan ylimielisesti muut ylikävellä ja täten pelkkänä täytenä tuloksena romuttaa EU:n jäsenvaltioita! 

Vai ihanko totta, että pitäisi nykyisellä laittomalla maahanmuuton tavalla saada lisää Suomeen halpaa työvoimaa, vaikka työttömyys yhä rehottaa, eikä loistava valo ole lainkaan lähellä näkyvissä pitkän tunnelin päässä!? Vuokratukia kyllä vain halutaan leikata, mutta kuitenkin matalapalkkainen matu suuren perheensä kanssa eläisi täysillä KELAN/SOSSUN luukulla. Kuka takaa, että työtä yhtään halutaan tehdä, josta on täysin riittävästi jo nähty vakavaa esimerkkiä?!  Valtio kyllä vain kiltisti ottaa vuoksensa lisää velkaa.

Huom! Siis on huomattavasti suuri ero sen suhteen kuinka aasialaiset esim. kiinalaiset, intialaiset jne. kaikkialla maailmassa aina kovasti paiskivat hommia lapsesta isovanhempiin asti, joka taasen on heidän perinteistä iskostunutta kulttuuriansa.

Muukalaisia, jotka ovat maassamme, tulee tietenkin aina kohdella pelkästään hyvin, sillä suomalaiset eivät ole, eivätkä saa tulla barbaareiksi. Silti – KANNATAN – kaikki laittomat kielteisen päätöksen saaneet maahanmuuttajat ”täysihoitoon” tyhjillä oleviin kasarmeihin valvottuna vankilana! Silloin ei ko. asian suhteen täysin ajelehdita, joka esim. merenkulussa on erittäin vaarallista.

Selväähän tuo on, tämä aikanamme täysin sairas jatkuva leikki jo hyvin tunnetaan, että NWO juonena vain haluaa huijaten ajattaa EU:n jäsenmaita aina vain uusissa yllättävissä ns. pakkotilanteissa lisääntyvään velkakierteeseen, jossa on otettava aina vain lisää lainaa ja lopulta tavoitteena joutua täyteen velkaorjuuteen!

Vasta äsken olivat vuorossaan esim. pankkimaailman isot yllätykset ”pakollisesti” ryöstämään EU:n jäsenmaiden verorahoja kokonaan sivuraiteille oikein syvään Kankkulan kaivoon. Nyt käärme on piipussa samassa asiassa orkestroitu yli kaiken kohtuuden käyvillä, aina vain lisääntyvillä ”matu-pakotteilla”. 

Huom! Tänään Afrikassa monilukuisena ennennäkemättömänä paljoutena, uhkuu hyökyaallon tavoin perin julmasti ahnehtivaa kansaa, joka haluaa päästä itseoikeutettuna käsiksi sosiaalisiin hyötyihin Euroopassa. Kaikessa on mukana myös petollista vihamielistä barbaarimaisuutta, jota saadaan toteuttaa teoissa yksin Allahin hyväksi, kun Koraanin mukaan vääräuskoisilta uusia alueita valloitetaan.

Kautta historian ääri-Islam on aina vain vihamielisessä riitasoinnussaan ajautunut alistamaan vääräuskoisia toisissa kulttuureissa. Afrikassa on nyt aivan tavallista kansaa ja ääri-islamistia pokkanaan täysillä omimaan itsensä hyväksi Euroopassa sitä, mistä eivät ole koskaan mitään maksaneet!

HUOM! Tuota kaikkea YK/NWO tänään Eurooppaan haluaa!  YK:n Pääsihteeri Antonio-Guterres toitottaa, että poliitikkojen tulisi ohittaa, eikä yhtään kuunnella tässä asiassa äänestäjiä! MITÄ, HÄH!? Tuossa asiassa kyllä taustalla itse ”Valheen Isä” on taatusti asialla!

Maailma on nykyisellään pimeässä henkisessä tilassa. Totuuden puhujista tulee vallankumouksellisia sankareita. Totuus valona pimeyden aina voittaa, kun sitä pidetään esillä. Muuten, ei ole mikään ihme, että Donald Trump ei haluaisi YK:lle maksaa yhtäkään centtiä.

Jos nämä paljon puhutut kaikki kansainväliset lait eivät toimi turvatusti, esim. Suomen kansan hyväksi, niin silloin EU:n jäsenmaiden on viisaasti toimittava itsenäisesti, kukin maidensa parhaaksi turvallisuudeksi.  Tänään esim. Pohjolassa löytyy kyllä hyvin ymmärrettävää ja täysin käsittävää tukea ko. asioissa toinen toisillensa. Ruotsi ja Tanska ovat kantapään kautta jo jotain käytännössä tuskaisasti oppineet. 

Miksi koskaan yhdenkään Keski-Euroopassa olevan EU:n johtajan pitäisi vapaasti sallien saada harjoittaa nykyistä muille totaalisesti vahingoittavaa omapäistä tyrannimaista toimintaansa, eihän Hitlerin aika ole niin kaukana unohduksissa, diktaattorit kyllä hyvin pian tunnistetaan! Järkyttävää, ihan kuin EU:n jäsenmaiden isommalla kansallisella porukalla mietittynä paljon parempia toimivia ratkaisuja ei olisi suinkaan koskaan löytynyt? Haloo, haloo?!

Suomalaiset eivät aikanaan tahtoneet liittyä tällaiseen nykyisen kaltaiseen EU:hun, joka HUOM! ei suinkaan ole missään positiivisessa kehityksen kierteessä, vaan kurjassa negatiivisessa hallitsemattomassa kiepunnassa, jonka seurauksena Brexit ja nousevat muut Exitit paukkuvat. Selkeästi jo kuuluu ihanan linnunlaulujen konsertin mukana Suomen kesäisissä kauniissa saloissa sydäntä sytyttävästi tykyttävä ääni "Fixit, Fixit, Fixit", sillä aidolle rehelliselle suomalaiselle itsepetos ei ole koskaan ollut mikään hyve. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄYSIN SAIRASTA! Uusi YK:n päämies kertoo Euroopan maahanmuuton olevan pysähtymätöntä, Sanoo, että poliitikkojen tulisi olla välittämättä äänestäjistä.

TOTALLY SICK! New UN Boss Tells Europe Migration Unstoppable, Says Politicians Should Ignore Voters

by VIRGINIA HALE 24 Nov 2016

http://www.breitbart.com/london/2016/11/24/un-europe-migration-unstoppable/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat