Viha- ja järkipuheen ero sumentunut, tonttulassa puurot ja vellit sekaisin

Pulinassa yksipuolisesta vihapuheessa ei ole mitään järkeä, täysi raskaansarjan häpeällinen järjetön moka, jolla Suomen hallituksesta käsin on pyritty täysin typerästi ohjaillen suitsemaan pakkopaidalla kansanedustajien vapautta puhua.  Mitäs demokratiaa tämä on?!

Tuollainen ilmaisunvapautta vastustava tiukkapipoinen suhtautuminen on täysin sairaan vastuuntunnotonta perustuslakia vastaan olevaa diktaattorimaisuutta, juuri siellä missä pitäisi aina avoimesti valvoa koko Suomen kansan parhaaksi. Turvallisuuden takia yksistään hullu talon isäntä haluaisi tukkia vahtikoiriensa suut, koska se ainoastaan avaisi ryöstäjille helpomman mahdollisuuden!

Täten olisikohan syytä nyt kaikella auttavalla tavalla perehtyä hieman paremmin siihen ihan oikeasti korrektiin Islamin oppiin ja sen luonteeseen, jossa esim. Imaami opettaa kuinka monella eri tavalla voit piestä oman vaimosi. Tähän samaan henkeen vahvasti kuuluu miten naisia saa hyvin kaltoin seksuaalisesti kohdella, raiskata kodeissa ja kodin ulkopuolella Islamilaisessa yhteiskunnassa.  Uhriksi joutunut nainen pääasiassa aina tuomitaan siihen kaikkeen syypäänä rangaistukseen, monesti kuolemaan.  Islamissa naisella ei ole mitään arvoa.

Se on osa käytännön hyväksyttyä 100% Islamia, että nuoret miehet omina laumoinaan, nyt myös länsimaissa, kuin urhoollisena pakkomielteisenä miehuuden suorituksena, kaupungilla kulkiessaan omista mielivaltaisista syistänsä raiskaavat valitsemiansa naisia porukalla, ja tietysti uhriksi joutunut avuton nainen on siihen kaikkeen syyllinen, aina ei edes siitä selviä hengissä.

Yhtään unohtamatta islamilaisen valtion sisällä tapahtuvista käsittämättömistä kauheuksista, jota on kodeissa ja kotien ulkopuolella oleva lasten raaka seksuaalinen hyväksikäyttö, jossa nämä monet täysin viattomat pienet puolustuskyvyttömät uhrit vammautuvat ja kuolevat siihen, jotkut jo ihan sylivauvoina.

Pitäisi nyt jo vähemmästäkin täysin heräten tajuta pintaa syvemmälle, minkälaisen karmean kaltaisen vakavan täysin barbaarisen hengen ja hengellisyyden kanssa ollaan alun pitäen kohdakkain tekemisissä! 

Oikeaoppisessa Islamin harjoittamisessa Koraani, Muhammed ja Allah siunaten turvaa miehille vapaasti tehdä tuollaisia mielivaltaisia kauhutekoja lähiomaisiaan kohtaan omissa kodeissansa ja kauttaaltaan muualla koko yhteiskunnassa, jota muslimit täysin hallitsevat! 

Länsimaisten sinisilmäisten untuvikkojen tulisi omaksi parhaaksensa tajuta, että nykyaikana on Muslimivaltioita, joissa pienimmistäkin rikoksista rangaistuksena esim. verille ruoskitaan, käsiä ja jalkoja katkotaan, naulitaan ristille, elävältä haudataan, kivitetään kuoliaaksi yms. Ei tarvitse kun nuorukaisen kuunnella korvalappustereoilla musiikkia ja pää siitä hartioilta putoaa. 

Kerran olin Länsi-Afrikassa, jossa pieni poika kovalla vauhdilla juostessaan nappasi käteensä konsulin autosta sivupeilin ja hyppäsi sukeltaen alas piiloon ison laivalaiturin alle, jonne konepistoolilla ammuttiin hänen peräänsä…

Islamin opissa on hallitsevalla tavalla vangittuna sisällä tuo alhaisesti siekailematon käytännön barbaarimaisuus, jonka julmuutta korkein vallassa oleva Muslimien papisto tiukasti suojelee maassa vallitsevan pakkorauhan ylläpitämiseksi, joka on silkassa hirviömäisessä kauheudessaan raakuutta ja verta täynnä.

On täysin tillin tallin sinisilmäistä hulluutta ajatella, että oikeaoppisessa Islamissa Koraaniin kirjoitetut pohjimmaiset perusopit jotenkin muuttuisivat muslimien muuttaessa länsimaihin, kuten Suomeen!

Siksi onkin täyttä vaarallisinta hölmöyttä tuomita näiden asioiden esille tuomista vihapuheena, varsinkin eduskunnassa, jotta kansa ei saisi olla faktoista valveutunutta omaksi turvallisuudeksensa! Ne kyllä kuulostavat kivikauden aikaiselta henkiseltä kehitykseltä, mutta raakaa todellisuutta yhä tänään, esim. Saudi-Arabiassa, pahin kaikista.

Islam tällä samalla historiallisella barbaarisella kauhutavallaan, joka kiistämättömästi täyttä arkipäivää monissa muslimimaissa, käy nyt 100% avointa sotaa, jolla haluaa nousta esille alistamaan länsimaat omaksi Kalifaatiksi, kuten koko Euroopan! Terroristit saavat Islamin hyökkäävälle ideologialle antautuneista taustavoimista tukea, Allahin pääpahiksista!

Rahoittaminen ei ole heille ongelma saadakseen länsimaahan äärimuslimeille sotilaallinen tukikohta. Euroopassa ja USA:ssa on Moskeijoita, joista löytynyt asekätköjä. Ranska on sulkenut suuren määrän Moskeijoita. Puhe sisällissodasta on siellä roikkuen ilmassa, koska ranskalaiset haluavat oman kotimaansa takaisin.

Siksi Hölmölässä nyt kaikkien täysien untuvikko uuveloiden täytyy herätä ja pystyä erottamaan vihapuhe järkipuheesta, eikä rakkaassa Joulupukin maassamme tonttuilla, laittaen kaikki puurot ja vellit sekaisin!

Note! Ei pidä unohtaa, eikä olla yhtään tietämätön siitä todellisuudesta, että Islamilaisissa valtioissa on valtavia määriä, satoja miljoonia ihmisiä, jotka ovat vain nimellisesti muslimeja. He ovat elämässään syvällä sydämessään enemmän kuin raskaasti murheellisia, koska ympärillä oleva yhteiskunta ei siihen suo heille mitään muuta sallittua vaihtoehtoa!

He tilanteen pakosta ovat pelkästään pinnallisesti muslimien muotomenoissa mukana, sen he tekevät yksistään juuri yhteiskunnassa vallitsevan kauhun tuottamasta pelosta. Nimittäin Islamin raakaan oppiin kuuluu, että ei saa vaihtaa uskontoa, muuten mestataan!

Siksipä maahanmuuttajien joukossa on paljon aitoja ihan rehellisiä kunnon loikkareita, jotka suuresti huokaisevat helpotuksesta päästä eroon Islamin tyrannimaisesta vankeudesta ja haluaisivat aloittaa kokonaan aivan uuden elämän länsimaassa. He toivoisivat saada olla muslimivallan vaikutuksesta kokonaan erossa, täysin rauhassa ja siitä mahdollisimman kaukana.

Eivät kaikki tulvillaan olevien matujen joukoissa ole rikkaan Globaalisen eliitin -”NWO” tahallisesti tehtailemia ja ajamia laittomia elintasopakolaisia elämään tarkoituksella yksin sossun yms. varassa, jotta länsimainen valtio suurenevassa syöksykierteessään vain lisää/liikaa ylivelkaantuisi raskaasta painolastista, joka ei nimenomaan yhtään halua tai ei kykene tekemään yhteiskunnassa mitään itsensä elättävää työtä. Ainoastaan pysyisivät verorahoilla ja valtion lisälainoilla jatkuvasti pelkästään kokonaan elätettävinä!

Toitotetaan niin kipeästi matuja tarvittavan alipalkattuihin töihin! Kuitenkin isä matulla on jo lähtöön paljon suurempi perhe kuin keskiverto suomalaisella. Vaikka joutuisi alipalkattuna alkamaan täysin hyvin pienellä, mutta nopeasti kasvavalla pesueellaan, olisi sillä alipalkallaan visusti vain koko ajan Sossun/Kelan huollettavana.

Hallitus kymmeniä miljoonia upottaen yrittää auttaa matuja saamaan tarvittavaa ammatillista koulutusta, jossa on omat haasteensa ja merkittävät vedenjakajansa, kuka todella haluaa olla hyödyllisenä osana yhteiskuntaa?! Jos kunnolla opittu ja hankittu taito työntekoon ei maita, suonettakoon välittömästi passitus kotimaihinsa oppimaan tahtoa siihen!

On erittäin vakavasti muistettava, että tänään monien kantasuomalaisten perheiden lapsien opiskelut keskeytyvät varojen puutteessa, joka ei ole yhtään oikein Suomen hallitukselta!

Note! Tämä on kuitenkin hyvin tärkeätä tietää, että kuinka tahansa, vaikka vähemmässä määrässä, silti matujen joukossa on myös hyvin koulutettuja mukana, jotka HUOM! tuskin nyt kuitenkaan hukkasivat omat paperinsa! Heille länsimaassa avautuu aivan uusi maailma ja vapaus.

En nyt olisi sellaista heiltä kieltämässä, etenkin jos Isisiä pakoon lähtivät, koska pystyvät muutenkin täyttämään kysytyt normit, mitkä vaaditaan oikealta maahan muuttavalta siirtolaiselta, joka haluaa sulautua maassa olevaan yhteiskuntaan osaksi kantaväestöä.

Siksipä joillekin näille uutta rauhallista elämää odottaville, etenkin Islamista loikanneille voi olla perin äärettömän epämukavaa ja kalvavaa ajatella, että esim. paikallinen Imaami haluaisikin tietää heistä, kuten kaikista matuista maassa, vaikka Moskeijaan eivät tulisikaan.

Nimittäin ei ole yhtään tähtiin kirjoitettu, että ns. kunnon maltillinen Islam länsimaassa mitenkään hyväksi näkee yhdenkään muslimin luopuvan uskostansa. Jokainen maltillisten muslimien Imaami aivan tasan tarkkaan täysin tietää, mitä Koraani siitä jyrkän selkeästi sanoo, kuin kanuunasta tuomio kuoleman rangaistuksena. Taasen Muslimien kunniamurhat ovat aivan oma eri lukunsa, mutta eivät harvinaisia länsimaissa.

Huom! Islamista ja sen opeista kokonaan luopuminen on äärimmäisesti vaikea vakava asia! Keskustelin tästä kerran Moskeijassa käyvän maltillisen muslimin kanssa, he silti pitävät tietyistä asioista tiukasti kiinni.

Huom! Siksipä myös heidän vuoksensa, vaikka vain nimellisten muslimien hyväksi, mutta myös ex-muslimien tähden, Suomen hallituksen tulee selkeästi tajuta, että juuri siksi vahtikoirien tulee saada vapaasti haukkua ääri-islamin suhteen, KOSKA sen kuumakallet todistetusti ovat kaikkialla maailmassa uskonsa harjoittamisessa aivan ihan omaa toista joukkoansa!

He käyvät Islamin hyväksi siekailematonta hyökkäyssotaa, jossa koko ajan salassa toivotaan ja juonitaan, että täydellä halulla saisivat kiihkeästi Allahin siunaamana päästää ulos sisimmästään täyttä vihaa täynnä olevan barbaarimaisuutensa valtoimena rehottamaan länsimaisessa yhteiskunnassa, kuten juuri Suomessa!

Kuitenkin pohjimmiltaan kristityssä Suomen maassamme, vaikka perin surkeassa hengellisessä tilassa, hyvin kiitollisena on aivan oma erikoinen joukkonsa rakkaat entiset muslimit, jotka saivat kuulla Elämän Leipää, juoda Elämän Hengestä ja tulivat Jeesuksessa Kristuksessa henkilökohtaisesti elävään uskoon. He ovat käyneet kasteella ja liittyneet hyvin aktiivisesti seurakuntaan uutena hengellisenä kotinansa, hyljäten Islamin. Kotimaissaan heidät tapettaisiin!

Esim. Vapaaseurakunnissa ei nyt ihan helpolla lasketa kaikkia kasteelle. Siellä tuntevat ensin ajan kanssa toisensa. Se on suurta armoa ihmisen elämässä, kun Jumalan rakkaus saa voittaa Allahin vihan.

On tietysti niitäkin, jotka kielteisen päätöksen saatuaan ilmoittavat kirkonkirjoilla kääntyneeksi kristinuskoon. Kuitenkin yhtä lailla heille kuin toisille uskoon tulleille, aivan jokaiselle ex-muslimille, kuin myös nykyiselle nimelliselle tapamuslimille, heille helpostikin Isisin/Islamin terroristien salainen piilevä toiminta Suomessa aiheuttaa epämukavuutta!

Maassamme on näkyvästi tapahtunut Koraanin opin mukaan verisesti haavoittava puukotus kuolemia tuottavana riehumisena, se on heille enemmän kuin kauhistus kotimaassamme tapahtua. He tulivat tänne tuosta kaikesta saadakseen turvapaikan!

Note! Islamin uskossa luopiot ovat kohteita, joilta Allahin rangaistuksena ensimmäisenä päät putoavat!

Islam vähemmästäkin on tapattanut satoja miljoonia muslimeja vuosien saatossa, koska eivät oman elämänsä käytännössä täyttäneet Koraanissa olevia Muhammedin seuraamisen vaatimuksia Allahin kunniaksi. Ei kovin kauan sitten Isis mestasi säälimättä miekalla muslimeja, joiden polvillansa tehty rukous ääneen Allahille ei terroristeja miellyttänyt!

Ai, että Isis ei mitenkään liity Islamiin?! HÄH! Isis on Islamin Koraanista kasvanut aito julmuuden hedelmä!

Täysin George Soroksen (NWO) paperinukke, Angela Merkel, saksalaisten ja eurooppalaisten petturi, kykenee toitottamaan, että "Islamissa itsessään ei ole yhtään mitään vikaa!" Pyrkiikö hän pitämään tuollaisella jippomaisella retoriikan silmänkääntötempulla kansaa täysin typerinä? Eikö muka kansa oikeasta elämästä yhtään mitään havaiten tajua, että kauhea vika ja hirviömäinen julmuus ovat juuri Islamin 100% Koraania noudattavissa äärimuslimeissa, jotka ovat täynnä suurta mielipuolista sokeata vihaa!

Tietenkin on valtavan paljon näitä rauhaa rakastavia muslimeja, jotka pelkästään ovat nimellisiä ja tiettyyn tasoon harjoittavia tapamuslimeja, mutta kuitenkaan he eivät kykene puhdistamaan Koraania miksikään kiltiksi Islamin uskonnon käsikirjaksi.

Islamista nuo kaikki hulluudet ja kauhuteot lähtevät, niitä suorittavat Muhammedin suomilla valtuuksilla sille kaikelle antautuneet verta ja lihaa olevat ihmiset. Koraanista ei missään löydy, että Allah rakastaa, varsinkaan vääräuskoista!

Yleensäkin, ketään nykyisestä tai entisestä uskonnostansa, ammatistansa tai opinnoistaan yhtään mitään erottelematta, niille kaikille tänään maassamme oleville matuille, jotka selvisivät lähtemällä henkihieverissä Isisiä kotikonnuiltansa pakoon, se olisi suureksi kauhuksensa karvas pala kohdata Isis/terroristien voimistuvampi vaikutus yhtään missään muodossa ja toiminnassa täällä Suomessa!

Heille on perin epämukavaa, että vuosia on jo täysin hyvin tiedetty, että Isis värvää Suomesta uusia sotilaita Irakiin ja Syyriaan ja ovat onnistuneetkin siinä. Uskoisin, että kansa haluaisi antaa Poliisille ja Supolle kaikki tarvittavat rahat, että tuokin olisi saatu tykkänään lopetettua! Tämä on silti pieni maa, pitäisi olla mahdollista.

Isisiä karkuun lähteneille matuille se on jo mielen maailmaan Suomen hallituksen taholta jo täysin järjetön karhunpalvelus, että vihapuheen nimikkeellä pyritään vaimentamaan Islamin hälyttävät tosi faktat Koraanista, sen aiheuttamista tämän päivän kauhuista, jotka tapahtuvat maailmalla Allahin kunniaksi!

Ne eivät suinkaan katoa, jos lopetetaan niistä puhuminen. Päinvastoin vaitonaisuus ja koko asialle lepsu asenne täällä Suomessa tekee piilossa olevista terroristeista vaan paljon rohkeampia liikkumaan eteenpäin pahoissa aikeissansa aina itse verisiin tekoihin asti.

Hallitustasomme politiikka ei näiden asioiden suhteen millään tavoin saa olla, eikä koskaan kehittyen tulla pinnallisuudessaan ja sokeudessa niin tärähtänyttä, että menettää sen vuoksi kansan silmissä aidon katu-uskottavuutensa. Jos mikä, niin sellainen aktivoiden laukaisee maassamme aidot Härmäläiset liikkeelle, koska heidän mielestänsä pitäähän maassamme tällaisissa aisoissa aina tietenkin selkeä käytännön tolkku olla!

Kyllä turvapaikan myöntäneessä valtiossa vahtikoirien tulee saada olla Islamin suhteen vapaasti täysin valppaita haukkumaan, siihen yhä lisääntyvästi maassamme aihetta on. Se on kantasuomalaisten ja turvapaikan saaneiden matujen turvallisuuden parhaaksi, KOSKA nyt ei ole mikään aika maassamme päätäntävallan herpaantua nukkumaan!

Jos pasuuna ei anna selkeätä ääntä, niin kuka silloin valmistautuu taisteluun?! Se sota ja taistelu Islamista lähtevän vihan suhteen Euroopan maissa on täyttä todellisuutta. Siellä on EU:n jäsenmaita, joissa armeija on jatkuvasti aseistettuna kaduilla vartioimassa kansalaisten turvallisuutta!

Euroopassa Islamin kuumakallet huutavat, että ”Eurooppa kuuluu Allahille!” Naapurissamme Ruotsi saa tehdä kaikkensa, että kehitys ei luisuisi yhä syvemmälle muslimien barbaarimaisuuteen ja täyteen Kalifaattiin! Siellä on jo yli puolensataa NO-GO aluetta, jotka eivät enää ole poliisien kontrollissa. Monet poliisit eroavat viroistansa, niin paha on tilanne todellisuudessa!

Allahin oikea oppi kohta maahan tultuansa vaati suvivirttä pois kouluista, nyt kadulla verta ja ihmisuhreja.

Pitääkö kaikessa kehityksessä Suomen täysin järjettömästi olla aina se koko maailmaa kiertävän suuren paskaputkenpää?! Yksistään sen vuoksi, että poliitikot ovat niin lelluja, että eivät osaa eivätkä uskalla tehdä mitään toisin eritavalla mitä muut maat tekevät, vaan seurataan itsetuhoisilla päätöksillä heidän onnetonta esimerkkiänsä kansalle vahinkoa tuottavana järkyttävänä kohtalona.

Esim. tänään kiitettävän esimerkillisesti sukulaiskansamme Unkarin poliittinen johto ei elä missään itsepetoksessa! Ainakaan iso raha ja tulevaisuuden mahdolliset EU:n hienot korkeat työpaikat eivät ole pystyneet houkutellen douppaamaan heidän ajatusmaailmansa, jota kaikkialla globalistit haluavat aikanamme vääntää ja kääntää tavalla tai toisella tiukkaan diktaattorimaiseen NWO:n ruotuun.

He tarvitsevat isoilla palkoilla aivoissaan sumennettuja poliitikkoja kilteiksi orjiksensa, joiden puolesta kyllä ajatellaan kaikki valmiiksi.

Euroopan maissa kiertää Islamista syntynyt Koraania kaikessa noudattava hulluudenputki, josta ääri-islamin kuumakallet aivan vapaasti haluavat puheissaan ja teoissaan päästä laskemaan juuri tuo kaikki barbaarinen raivoava vihansa ja murhaava villiytensä Euroopan kantaväestöä kohtaan. Tietenkin myös suomalaisia kohtaan, koko elämämme ja kansamme tuhoamiseksi!

Silloin on se suurin virhe tehty, kun liian monta uskoansa harjoittavaa muslimia on päästetty pysyvästi maahan!

Islamilaisessa raa’assa sodassa Allahin hyväksi kuuluu hyvin vahvasti ihmisten käyttö suojakilpenä, jossa täysin siekailemattomasti naisia ja lapsia laitetaan vihollisen tulitukseen, että pelkurimaiset terroristit saavat heidän takana urhoollisesti piileskellä. Aivan samasta asiasta on kysymys täysin hallitsemattomassa maahanmuutossa, jossa suuret laumat palvelevat ihmiskilpenä, jonka suojassa nämä Allahin urhoolliset soluttautumalla kulkeutuvat länsimaihin. Siellä he täysin omille tavoillensa uskollisena haluavat raukkamaisesti päästä iskemään varomattoman ja puolustuskyvyttömän länsimaisen väestön kimppuun.

Siis voiko syyttää, että mahdollisesti kenties monella suomalaisella käy mielessä, että mistä saisi aseen ja ampumaradan sillä harjoitella?

On täysin tiedostettava, että kaikilla maltillisilla muslimeilla ei kantti kestä, jos Isis terroristit pääsevät muslimiyhteisöjen sisällä valtaan. Kautta ajan historian sen vallan he hyvin onnistuneesti itsellensä anastavat viime kädessä sapelin voimalla, jokaista niskuroivaa muslimia henkilöön katsomatta!

Maltillisen mahdollisuus pysyä elävien kirjoissa on silloin vain kuumakallen tahtoa tiukasti noudattaen. Tästä Marko Polo historiasta vakavasti meitä muistuttaa, että ”äärimuslimi mestaa, mutta maltillinen pitää jaloista kiinni.”

Kautta Islamin olemassa olon, missä tahansa vieraan maan kulttuurissa eri uskonnon keskellä paljoksi kasvanut ja yhteen kasaantunut muslimiväestö, on juuri sitä mitä Allahin kuumakallet vain toivovat! KOSKA he tarvitsevat helposti pelolla hallittavaa ainesta suorittamaan maassa vallankumous uudelle Islamin Kalifaatille!

HUOM! Jos heille ei tarjottimella sallien tarjota käskyläisiksi riittävästi maltillisia muslimeja, mikään vallankumous ei tule koskaan maassa onnistumaan!

Sitä paitsi vaikka kuinka monta Isis/terroristia piileskelee Suomessa, he eivät kuitenkaan tajua kansan syvissä riveissä olevaa juuri aitojen Härmäläisten ajatusta ja voimaa. Siksipä juuri hallituksella ei ole varaa torkkua eikä uinahtaa, jolla vain tasoittaisi tietä Islamin pahuudelle kaduillamme aloittamaan täyden sodan.

Eurooppa, kuten Ruotsi on siitä esimerkkejä täynnä! Islam käy täyttä hyökkäyssotaa Allahin kunniaksi. Siksi Suomen Puolustusvoimien tulee saada olla aina ensimmäisenä ajan hermolla valveilla, etteivät rakkaat kansalaiset itse häijyinä lähde mihinkään syntyneeseen käytännön tyhjiöön tappelemaan Suomi Neidon puolesta! Koska, maamme aitoja Härmäläisiä ei silloin täydeltä rähinältä pidättele yhtään mikään.

Kerran TV:n uutisissa oli haastattelu kahdesta raavaasta pohjalaisesta miehestä. Heiltä kysyttiin, että mitä mieltä olisitte, jos Venäjä yrittäisi valloittaa Suomen? Sieltä tuli heti kanttiinsa jämäkkä vastaus: ”Tervetuloa, meillä on haulikot valmiina!”

Ei pidä unohtaa, että Irakissa ja Syyriassa käydyissä sodissa, niiden hirviömäisissä raakuuksissa valloitettua väestöä kohtaan, siellä ovat myös olleet Isisin nokkamiehinä johtajia, jotka suomalaisia. Sieltä niitä taistelijoita on palautunut takaisin Suomeen ja kiilautuvat etunenässä asuntojonoon saamaan asunnot, lapsillensa koulutukset yms.

Kuinkahan monet asunnottomat köyhät suomalaiset ensi talvena viettävät yönsä ulkona, jopa kuoliaaksi paleltuen?!

Länsimaat, kuten Suomen Parlamentin päätäntävalta on Islamista sokaistunut, eikä näe kunnolla. Sitähän juuri globaaliset NWO:n ihmiset eksyttävällä tavalla haluavat! Toisin oli kun punakommunistit halusivat valloittaa koko Suomen, silloin kaikki suomalaiset yhdessä tajusivat taistella, koska tiedettiin miten kävisi jos Venäjä olisi saanut tahtonsa läpi.

Ääri-islamistit eivät ole tavoitteessaan yhtään sen erilaisempia, mutta käsikirjanaan käyttävät hyvin vahvasti juuri tätä vanhaa historiasta opittua tehokasta tekniikkaa, ”Troijan Hevosta”, hiljaa huomaamattomasti soluttautumalla ja piiloutumalla maltillisesti käyttäytyvien muslimien joukossa maahan, vain odottamaan sopivaa tilaisuuttansa.

Siksipä sitä suuremmalla syyllä antaa vahtikoirien olla rauhassa valveilla ja jatkuvasti ääneen haukkua maan turvallisuuden vuoksi! Äänettömyys olisi kuumakalleille heikkouden merkki. Sen he tilaisuutena röyhkeästi hyväksi käyttäisivät, jos vastuullisessa vartiovuorossa oleva uinahtanut Parlamentaarinen päätäntävalta liikkuen toimii vain sen verran, mitä suorituksena tapahtuu, kun itseänsä yhdeltä kyljeltä kääntää toiselle kyljelle ja sikeästi jatkaa kuorsaamistaan. ”Troijan Hevonen” avaisi silloin luukkunsa.

Haloo, haloo, kyllä on syytä todellisiin järkiperäisiin korjauksiin vihapuheista! Itse asiassa esim. hallituksella ei ole yhtään mitään syytä katsoa nenänvartta alas kippuraan niitä kantasuomalaisia ja myös matuja, jotka ihan oikeasti ovat hallitukselle ihan syystä vihaisia, että vasta Turun puukotuksen jälkeen herättiin toimimaan! 

Ihan kuin siihen kaikkeen ei olisi ollut riittävästi aikaa ja aihetta pelkästään Euroopassa tapahtuvien asioiden perusteella, jotka kolkuttavat jo ovellamme niin läheltä kuin naapuristamme Ruotsista. Kaikki kehityksenä on ollut täysin selkeästi ennakoitavissa!

Eläkkeellä oleva Poliisihallituksen Päällikkö Mikko Paatero rohkeasti mediassa esille tullen varoitti, että Suomi ei välty, vaan ajan kysymys, koska tänne rantautuu! Nyt Islamin villi hulluus on rantautunut ja vuodattanut verta maassamme, ihmisiä haavoittunut ja kuollut sen uhreina.

Vakavaa aihetta on tehokkaasti nyt käytännössä toimia ja saada ajankohtaisesti kaikki tarvittavat lainsäädännöt pikaisesti kuntoon, vaikka häpeällisesti ja täysin käsittämättömästi myöhäisenä sytytyksenä hallitukselta jälkijunassa. Haloo, haloo, virkavaltahan pystyy ainoastaan operoimaan lain sallimissa puitteissa!

Kaikella rauhaa rakastavalla ihanalla kotimaamme kantaväestöllä, on varmasti perin mielenkiintoinen adjektiivien runsas yltäkylläisyys, mitä he ajattelevat, koska lait eivät olleet lainkaan valmiina, vaan vasta heräten alettiin Turun jälkeen sorvata, että kaikki vaaralliset ja uhkana olevat matut pystytään karkottamaan välittömästi pois maasta!

Monessakin suhteessa olen elämässäni oppinut sanonnan: ”Bensaa on helpompi käsitellä, kun se ei ole tulessa!” 

———————————————————————————————————————-

Indonesian muslimijohtaja: ”Lopettakaa eurooppalainen itsepetos, väkivalta liittyy Islamiin 8.9.2017 http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/08/indonesian-muslimijohtaja-…

———————————————————————————————————-

"Isis on Koraanin laillinen lapsi" Maanantai 25.1.2016 http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016012520987585_ul.shtml  

—————————————————————————————————–

Wienin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että islamistinen terrori pohjautuu islamin teologiaan 9.9.2017 http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/09/wienin-yliopistossa-tehty-…

———————————————————————————————————————-

Mitä on radikalisoitunut islam? AUGUST 25, 2017 / BELTSASSAR https://beltsassar.com/2017/08/25/mita-on-radikalisoitunut-islam/

———————————————————————————————————————–

KRP:n päällikkö: Turun puukottajalla kytköksiä Isisiin – suunnitteli myös kahta muuta iskua Torstai 7.9.2017 http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709072200379467_u0.shtml

————————————————————————————————————————

Useimmat poliitikot eivät näytä lainkaan ymmärtävän tilanteen vakavuutta 7.9.2017 21:26 Laura Huhtasaari http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242500-useimmat-poliitik…

————————————————————————————————————————-

Laura Huhtasaari lehdille: ”Minä sen sijaan olen vihainen, erittäin vihainen” 10.9.2017 https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229744-laura-huhtasaari-lehdille-mina-s…

———————————————————————————————————————–

Orban: ”Meistä ei koskaan tule maahanmuuttajamaata” 10.9.2017

https://blogit.kansalainen.fi/orban-meista-ei-koskaan-tule-maahanmuuttaj…

———————————————————————————————————————-

Puolalaiset lähtisivät ennemmin EU:sta kuin ottaisivat vastaan muslimipakolaisia

Tutkimuslaitos IBRiS:n kesäkuussa suorittamassa mielipidekyselyssä kävi ilmi, että puolalaiset mieluummin näkisivät maansa lähtevän Euroopan unionista kuin ottavan vastaan pakolaisia muslimimaista. 13.07.2017 http://beta.oikeamedia.com/o1-28330

———————————————————————————————————————-

France to Shut Down 100 to 160 Mosques; War-grade Weapons Found in Some Written by Selwyn Duke, Wednesday, 10 February 2016

https://www.thenewamerican.com/world-news/item/22526-france-to-shut-down…

————————————————————————————————————————————

French Now Preparing For “Civil War” Against Muslims To Take Country Back Posted by Martin Walsh | Sep 15, 2016  

https://conservativedailypost.com/french-now-preparing-for-civil-war-aga…

————————————————————————————————————————-

Väyrynen syyttää valtiojohtoa vastuunpakoilusta turvapaikanhakijakysymyksessä 09.09.2017

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/väyrynen-syyttää-valtiojohtoa-vastuunpakoilusta-turvapaikanhakijakysymyksessä-1.204903 

————————————————————————————————————————–

Laura Huhta­saari: ”Vihapuhesyytöksillä halutaan estää keskustelu niistä ongelmista, jotka jokainen aikuinen suomalainen omin silmin näkee” syyskuu 7, 2017  

https://www.suomenuutiset.fi/huhtasaari-vihapuhesyytoksilla-halutaan-est…

————————————————————————————————————————–

Naisjärjestö: Kunniamurhia tehdään myös Suomessa Keskiviikko 28.7.2010 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010072812103146_uu.shtml

————————————————————————————————————————–

Islamissa naisella ei ole mitään arvoa!

Council Of Islamic Ideology Says 'The Existence Of Women Is Against The Will Of Allah'  02.10.2014 http://www.pulse.ng/communities/religion/pakistan-council-of-islamic-ide…

————————————————————————————————————————– 

HITTING WIVES IS ILLEGAL, NOT ‘A BEAUTIFUL BLESSING’ SAYS TOP COP. KELLY BURKE

The Daily Telegraph, April 13, 2017 http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/hitting-wives-a-beautiful-bles…

—————————————————————————————————————————-

How to discipline your wife: Sick Saudi ‘therapist’ tells men to beat and intimidate women WIFE-BEATING advice is being dished out by a Saudi family therapist in vulgar videos on the internet. By ZOIE O'BRIEN, PUBLISHED: 06:07, Sun, Apr 24, 2016

http://www.express.co.uk/news/world/663777/How-to-discipline-your-wife-S…

—————————————————————————————————————————- 

ISIS chiefs: ‘Women will become Muslim if 10 jihadis rape her’ TWISTED jihadis have been told raping their non-Islamic women captives will turn them Muslim. By LAURA MOWAT PUBLISHED: 12:45, Tue, Jan 19, 2016 http://www.express.co.uk/news/world/636088/ISIS-chiefs-Women-become-Musl…

—————————————————————————————————————————–

Why do Muslim nations treat women like second class citizens, not allowing education for girls, requiring women to be fully covered (even their hair and faces), throwing acid on them, etc? The Muslim Perspective https://www.godcontention.org/muslim/why-do-muslim-nations-treat-women-l…

—————————————————————————————————————————– 

Europe: Muslim Atrocities against Women? So What! by Uzay Bulut, May 21, 2017 https://www.gatestoneinstitute.org/10381/europe-women-muslim-atrocities

—————————————————————————————————————————– 

Historialliset faktat nyt kuitenkin kertovat, että Muhammed oli pedofiili, zoofiili ja sukurutsan ehdoton kannattaja sekä himomurhaaja. Lue lisää:

http://www.taikaluukku.com/products/muhammedin-esimerkin-voimalla/

—————————————————————————————————————————– Muslimivaikuttaja Iltalehdelle: Tällainen Turun jihadistiverkosto oikeasti on – radikaalisaarnoja yleisissä moskeijoissa Lauantai 26.08.2017

http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201708252200351754_u0.shtml

—————————————————————————————————————————–

Mika Niikko: Ei ohituskaistaa jihadisteille – ”Suomen estettävä taistelijoiden paluu” elokuu 30, 2017 20:03 https://www.suomenuutiset.fi/niikko-ohituskaistaa-jihadisteille-suomen-e…

—————————————————————————————————————————–

YK määräsi ulkomaisiin sotiin lähtevät taistelijat laittomiksi. YK voi käyttää jopa voimatoimia, jos jokin maa sallii kansalaistensa omatoimisen lähdön ulkomaisiin konflikteihin. 24.9.2014 https://yle.fi/uutiset/3-7490667

—————————————————————————————————————————-

Ex-poliisiylijohtaja Mikko Paatero soimaa hallitusta: ”Lopettakaa virheellisen tiedon antaminen” 25.8.2017 https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228418-ex-poliisiylijohtaja-soimaa-hall…

—————————————————————————————————————————– Maahanmuuttajien ammatillista koulutusta avustettu jo 20 miljoonalla eurolla – opetusministeri Grahn-Laasonen antoi vielä 5,5 miljoonaa lisää elokuu 11, 2017

https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttajien-ammatillista-koulutusta-av…

—————————————————————————————————————————- Kantasuomalaisilla nuorilla:

Opinnot keskeytyvät usein rahanpuutteen takia – järjestöt vaativat ilmaisia oppimateriaaleja toisen asteen opiskelijoille Moni nuori keskeyttää lukio- tai ammatillisen koulutuksen, koska heillä ei ole varaa opetusmateriaaleihin. Uusi kansalaisaloite vaatii viranomaisilta helpotusta tilanteeseen. 16.8.2017 https://yle.fi/uutiset/3-9778211

—————————————————————————————————————————- 

Kantasuomalaisilla lapsilla:

Riikka on yksi Suomen yli 100 000 köyhästä lapsesta – ”Loppukuusta äiti saattoi sanoa, että juokaa maitoa vähän hitaammin” Suomessa on yli 126 000 vähävaraista lasta. Yksi heistä on Riikka. ”Ajattelin pitkään, että perheeni köyhyys on minun vikani.”

http://www.hs.fi/elama/art-2000002909620.html

—————————————————————————————————————————–

George Soros Plans New World Order EU Superstate Coup July 3, 2016 Baxter Dmitry http://yournewswire.com/george-soros-plans-new-world-order-eu-superstate…

—————————————————————————————————————————–

Obama ja Hillary ovat olleet täydellisiä George Soroksen NWO:n kätyreitä

Fact Check: Were Obama and Hillary Founders of ISIS? You Bet by KENNETH R. TIMMERMAN12 Aug 2016 http://www.breitbart.com/national-security/2016/08/12/fact-check-obama-h…

—————————————————————————————————————————–

Looks Like George Soros Owns Hillary Clinton As Well As Angela Merkel, Patrick Cleburne Wed, Aug 17, 2016 http://russia-insider.com/en/politics/all-lies-matter/ri16046

—————————————————————————————————————————— 

SOROS PUPPET ANGELA MERKEL WANTS TO TURN GERMANY INTO WEIMAR, LET DEUTSCHE BANK GO BUST September 27, 2016 http://theunhivedmind.com/wordpress4/soros-puppet-angela-merkel-wants-to…

——————————————————————————————————————————

'LIAR' Angela Merkel hit with tomatoes in angry demonstration days before German election

By ALLAN HALL IN BERLIN PUBLISHED: 08:53, Wed, Sep 6, 2017 http://www.express.co.uk/news/world/850535/Angela-Merkel-Germany-electio…

—————————————————————————————————————————

George Soros on ison luokan rikollinen

10 Dark Secrets Of George Soros, MORRIS M. OCTOBER 21, 2016 http://listverse.com/2016/10/21/10-dark-secrets-of-george-soros/

—————————————————————————————————————————- 

Soroksella ei kuitenkaan ole kaikki nappiinsa onnistunut

Rothschild Agent Soros´ Frustrations with NWO Failure and “Dictator” Trump Who Wants Relationships instead of Wars worldwide December 31, 2016 by Anders http://new.euro-med.dk/20161231-rothschild-agent-soros-frustrations-with…

—————————————————————————————————————————– 

KAUHISTUS! YK:n pitäisi olla paikka kaikkien kansojen valvotulle turvallisuudelle, mutta kuitenkin nyt siellä ihan virallisesti mielipuolisen ylimielisesti vaan suunnitellaan maapallon väestölle järkyttävän hirveätä kohtaloa, joka ei tietenkään koske upporikasta NWO:n eliittiä!

Agenda 21 – tie orjuuteenko? 4.7.2011 08:36 Paavo Virtaniemi http://paavovirtaniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/77350-agenda-21-tie-orju…

—————————————————————————————————————————

"Agenda 21" The UN's diabolical plan for the world is explained on the "Glenn Beck Show" https://youtu.be/esJY2SK_4tE

————————————————————————————————————————– 

Agenda 21's Globalist Death Plan for Humanity https://youtu.be/hN7mQ1u230I

———————————————————————————————————————— 

Yksityistäminen valmistaa Suomea Uuteen maailmanjärjestykseen APRIL 14, 2016 https://beltsassar.com/2016/04/14/yksityistaminen-valmistaa-suomea-uutee…

———————————————————————————————————————– 

Eurosta tuli hirviö

29.7.2017 Martti Issakainen http://marttiissakainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240640-eurosta-tuli-hirvio

———————————————————————————————————————-

 

 

kariimmonen
Helsinki

Facebook - Kari Immonen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu