kariimmonen

Suomi tuulivoiman takapajula

”Tuulivoima” Suomessa on aikanaan perin nopealla vauhdilla eteenpäin runnottu hanke.  Euron setelit saivat sijoittajien silmät kiiltämään, koska valtio takasi ylimitoitetut tukiaiset täysin retuperällä olevalle energiantuotannolle! Hölmölässä loihdittiin historiallisesti uutta taikuutta: ”RAHAA SAA, VAIKKA EI TUULEKKAAN!” 

Eduskunta siihen kaikkeen suostuessaan oli perin pinnallinen täydessä syvällisemmässä tietämättömyydessään. Tietenkin sellainen vastuunkantajien täysi käytännön järjettömyys on jo vakavasti moneen kertaan pahasti kostautunut!

Tuolloinhan Vihreät-Marxistit (Satu Hassi, Anni Sinnemäki) kovasti toitottivat, että ”ilmaston lämpeneminen” ei odota!  ”Al Goren” valheilla harhautettuina päädyttiin äkkinäisessä paniikissa sukat jalassa pelosta pyörien näihin tuulivoiman ”Vihreisiin ratkaisuihin”, joilla pelastettiin koko maailma. HÄH?!

Meidän hallitus ja eduskunta uuveloina täysin höynäytettyinä nöyrästi kumartaen nieli kaiken ilmastoon liittyvän valheellisen kakan/paskan, koska huom! tieto tuli auktoriteettina oikein ulkomailta asti meitä komentelemaan.

Pönkerönperällä uskottiin lujasti ”Al Goren” pelottelu mikroaalto-uunimaisesta lämpenemisestä, vaikka emme ole vieläkään kuoliaaksi kärventyneet, eikä meriveden nousu ei ole yltänyt Kauppatorin rannasta ylös Tuomiokirkon rappusille saakka! Kiireessä vain piti väkisin vääntää kuin huumassa uusia ”Vihreitä päätöksiä!”

Sitä hysteeristä pelkoa ”Vihreät” koko maailmassa toitottivat, saaden Suomessa tehtävässään valvomattoman Pääministerinä olevan Matti Vanhasen vauhdilla mukaansa.  Julkisessa mediassa Matilla kerrassaan sitä vauhtia todella riitti, ollen kovasti esillä pelkistä naisseikkailuistaan, eikä sanojensa mukaan yksityiselämänsä pitänyt häiritä Pääministerin vastuullisia tehtäviä.  Siis, anna kaikki kestää!

Kuitenkin varsin pienellä Internetin kansainvälisellä perehtyneisyydellä, kotiläksyjensä tekemisen perusteella Matti olisi voinut kokonaan tykkänään lopettaa koko tuulivoiman hulluuden heti alkuunsa! 

Huom! Todellinen tiedemaailma ei koskaan ole ollut yhtä mieltä ”Al Goren” kanssa! Se koko puppu on ollut vain pelkkää ”Vihreätä valhetta!”, jota Satu Hassi ja Anni Sinnemäki oikein suurena auktoriteettina päätöksien tekoon tunkivat.

Se valhe kuitenkin nyt yhä vielä Suomessa jatkuu ja mahtaneekohan miljardit ja biljoonat riittää lukuina mitä verorahoista vuosien aikana on tuulitukiaisissa täysin tuuleen heitetty?!

Huom! Kaikki tuulituet ovat vain ”Vihreä-Marxistien” petollinen sivuraide saada tuo raha pois veronmaksajien paremmasta ja paljon suuremmasta tarvitusta hyötykäytöstä oman kansan parhaaksi! 

Note! "Heille/Vihreille" kapitalismi ei saa onnistua, muuten ei kukaan tarvitse NWO, joka täysi marxistisen diktaattorimaisuuden yhtälö, siis yksin rikkaan eliitin kaapata globaalisesti valta!

Kuitenkin ilmasto koko tuosta ajasta lähtien on kääntymässä viileämpään suuntaan; ”Little Ice Age” http://www.express.co.uk/news/science/723481/Earth-ICE-AGE-big-freeze-so...

Olisi jo vihdoin aika pysähtyä kuuntelemaan järkipuhetta! KOSKA ilmastotiede on päämäärässään ”Vihreästi” politisoitunut, siksi eivät anna mitään todellista faktaa!  Itse asiassa, täysin harkitusti juuri oikeat faktat ovat pannaan julistettuja, SILLÄ ne yksin sotivat ”Vihreiden” pelkkien tietokone-ennustuksien valheita vastaan!  

Huom! Suomella ei ole yhtään varaa olla ilmaston suhteen mukana missään tällaisessa järjettömässä, täysin eksyttävässä poliittisessa ”Vihreässä sokeudessa! ”

Huom! Ei tunnu yhtään mukavalta, että hyvin korkealle arvostettu ja ”kaikkien” pitämä maamme Presidentti Sauli Niinistö YK:ssa toitottaa pohjoisnavan sulamisesta, vaikka todellisuudessa tilanne on täysin päinvastainen. Nyt homma menee totisesti ihan liian pitkälle!

Viivyttelemättä päitä pölkylle, jotka Presidentti Sauli Niinistöä näin härskisti johtavat harhaan! 

Kaikki ilmastoon liittyvä järjetön idioottimaisuus on totaalisesti siivottava siellä missä suomalaisten verovaroja käytetään!  Kansalla tietenkin on täysi oikeus vaatia sitä, etenkin maamme päämiehen suhteen!

http://www.express.co.uk/news/nature/548516/North-South-poles-not-meltin...

Tämä on aivan liian paksua, että sairaasti leikataan kaikilta pientuloisilta, jotta "tuulimafia" vain saisi yhä turvatulla tavalla vapaasti jatkaa helposti saatavalla/ryöstettävällä verorahalla kansantalouden vahingoksi!  Ihan kuin tuota rahaa ei kipeästi muualla tarvittaisi!? Esim. lapsiperheet, opiskelijat, eläkeläiset, vanhukset, vammaiset, sairaat, jne…

Huom! Täysin irvikuvallinen huippu, että” Vihreät” opiskelijoiden puolta nyt niin kovasti pitävät, mutta monien vuosien ajan ovat tappaneet maan taloutta tähtitieteellisillä summilla. Tehoton tuulivoima, joka ilman tukiaisia ja varavoimalakustannuksia ei pelitä, on aina ollut heidän kuumeisesti haluttu kansaa eksyttävä ”Vihreä” hulluuden tautinsa!

Hallitus ottaa yhä lisää lainaa, ja hissukseen sen varjoisassa katveessa pitää maassa yllä "lellinä" tuulivoimahulluutta!  Kuinkahan monen päättävän poliitikon omat taskut hyötyvät näistä tuulivoiman tukiaisista? Kyllä koko Suomen Parlamentaarisessa vallassa kautta sen koko skaalan pitäisi jo löytyä riittävästi oikeata kunnon ytyä lopettamaan tällainen mielettömyys! 

Note! Ainoastaan hyvin pieni porukka tuulivoimasta rikastuu. Koko muu Suomen kansa saa vaan kaikesta petettynä kärsiä, kun korskeasti ”tuulimafia” piehtaroi verovarojen hunajapurkilla.  Samalla ikään kuin kiduttavasti kynnen alle tuskaa tuottaen, köyhiltä nykyisen hallituksen taholta, vain ilkeästi kaivaen revitään miljoonia!

Mikäs tämä asia oikein pohjimmiltaan on, että jokin ko. asiasta hyötyvä "tuulimafia" voi koko eduskuntaa jyräten hallita! HÄH!? 

Huom! Tuulivoiman tuet on otettava täysin kokonaan pois verorahoista ja valtion lisälainoista, kansalla on oikeus vaatia sitä! TIETENKIN, KOSKA, JOS kerran tuulivoima on energiana niin valtavan ihanasti hyvä, se silloin tänään ihan ilman mitään pulinoita täysin hiljaa vain kannattaa itse itsensä!  

Valehtelijoilla petoksessa on tyypillistä, että tehdään aina vain valhe suuremmaksi, niin kyllä kansa silloin vaikutuksen saaneena sen vakuuttuneesti uskoo. Täysin järkevää vastuuta paeten nyt Suomen hallitukselta on silkkaa mielettömyyttä sallia kotimaahamme maailman suurimmat tuulihärvelit! 

Huom! Tuulitukiaisten rahahanat on laitettava pysyvästi kiinni!

Nykyisen hallituksen on kyllä syystäkin itse huomioitava, että ”aina ei hyvä tuuli puhalla!”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaikki syyt tuulivoimarakentamiseen ovat tekosyitä

17.7.2017 Hannu Aro

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240226-kaikki-syyt-tuulivoimarakentamiseen-ovat-tekosyita

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uusiutuvan energian tuki - seuratkaa minne raha menee

19.9.2017 Niko Kaistakorpi

http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243099-uusiutuvan-energian-tuki-seuratkaa-minne-raha-menee

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tosiasiat on pakko hyväksyä.

10.9.2017 Hannu Aro

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242646-tosiasiat-on-pakko-hyvaksya

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruotsi pani tuulivoimaloita myyntikieltoon

8.9.2017 Janne Salonen

http://jannesalonen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242556-ruotsi-pani-tuulivoimaloita-myyntikieltoon

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEM: Uusi tuulivoimatuki voi maksaa miljardi euroa

19.9.2017 Janne Salonen

http://jannesalonen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243075-tem-uusi-tuulivoimatuki-voi-maksaa-miljard

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä kun ei tuule?

SYYSKUU 19, 2017 BY KAJ LUUKKO

https://planeetta.wordpress.com/2017/09/19/mita-kun-ei-tuule/

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

To The Horror Of Global Warming Alarmists, Global Cooling Is Here

Peter Ferrara, MAY 26, 2013

https://www.forbes.com/sites/peterferrara/2013/05/26/to-the-horror-of-global-warming-alarmists-global-cooling-is-here/#5db29b9f4dcf

----------------------------------------------------------------------------------------------

State of the Climate: 10 years after Al Gore declared a ‘planetary emergency’ – top 10 reasons Gore was wrong

Anthony Watts / January 25, 2016

https://wattsupwiththat.com/2016/01/25/state-of-the-climate-10-years-after-al-gore-declared-a-planetary-emergency-top-10-reasons-gore-was-wrong/

----------------------------------------------------------------------------------------------

Filmmaker Exposes Al Gore's Drowning Polar Bear Lies

Independent Filmmaker J.D. King Specializes in Exposing Radical Enviornmentalism. Head to his Kickstarter and help him fund the movie that will show the facts that carbon taxers don't want you to see.

https://youtu.be/VD3CadhYERY

------------------------------------------------------------------------------------------------

Man-made Global Warming debunked! Check The Facts!

You need to spend only 9 minutes, to get the basic arguments! Don't buy into the scam about man-made global warming, it's a hoax, made up by "politicians" and BIG BUSINESS! It's another example how easily large scale lies can be sold to the general public, who are brain-washed by the MSM! Resist BIG BROTHER, it's time to wake up!!!

https://youtu.be/GLGKTZHzsZk

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al Gore ei koskaan ole halunnut tehdä ilmaston suhteen yhtään mitään, vaan päästökaupan luojana pistänyt välittäjänä taskuunsa miljoonia dollareita. Niitä tyhmät teollisuudet ovat maksaneet, jotta saisivat oikein luvan kanssa entiseen tyyliin vain muuttumattomasti saastuttaa! 

 

Huom! CO2 ei ole saaste, vaan tarvitusti kasvien ruoka, mutta muualla maailmassa ei tehtaiden piippujen suodattimet ole niin hyviä ja puhtaita estämään muuta saastetta ilmaan mitä meillä Suomessa!

 

Ten years later, Al Gore's 'Inconvenient Truth' propaganda film turns out to be total bunk... How is his profit from carbon taxes not criminal FRAUD?

Thursday, May 12, 2016 by: Daniel Barker

http://www.naturalnews.com/053992_Inconvenient_Truth_climate_change_hoax_Al_Gore_fraud.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

How the Global Warming Scare Began

A great scientist named Roger Revelle had Al Gore in his class at Harvard and the Global Warming campaign was born.  Revelle tried to calm things down years later, but Gore said Revelle was Senile and refused to debate.  John Coleman documents the entire story and shows how our tax dollars are perpetuating the Global Warming alarmist campaign even though temperatures have not risen in years and years.

https://youtu.be/SyUDGfCNC-k

----------------------------------------------------------------------------------------

Global Warming / Climate Change Hoax - Dr. Roy Spencer

The climate change hoax, is real. Global Warming in terms of the government and IPCC's agenda is fake. 

https://youtu.be/ExgKJpJyDXQ

------------------------------------------------------------------------------------------

The Great Global Warming Swindle Full Movie.

Julkaistu/Published  2.4.2013

https://youtu.be/D-m09lKtYT4

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat