kariimmonen

Eksytyksen myyntitykki ei koskaan kerro asiansa pahoja huonoja puolia

On välillä hämmästyttävää kuulla oikein korkealta tulevaa suurta ylevää suitsutusta, että Suomeen valtoimenaan tarvitaan jatkuvasti vain lisää näitä laittomia maahanmuuttajia. Silloin ongelmat tulevat maassamme hyvin ratkaistua työllisyyden parantamiseksi ja asukkaiden väkiluvun nousemiseksi. Kuitenkin tuollainen julkinen ulostulo parhaimmillansa on vain pelkkää eksytyksen myyntitykkinä olemista!

Itse asiassa tuollainen toiminta hyvinkin muistuttaa katalaa käärmettä paratiisissa, koska samalla hyvin harhauttavasti ei yhtään tuoda esille asiaan kätkeytyviä erittäin negatiivisia käytännön vaaroja, jotka kaikessa vakavassa vahingollisuudessaan ovat suorastaan tuhoisasti tappavia isoja ansoja koko Suomen maan ja kansan kohtaloksi!

Ajattelipa sitä nyt miten tahansa, tuskinpa vaan ne sellaiset asiat kuitenkaan ihan noin vain jotenkin unohtuvat kertoa.

Elämässähän tätä paljon tapahtuu, että ”kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”. Yleensä siellä taustalla löytyy korkea asema IMF/Suomen Pankissa jne., tai EU:n Komissaaritason virkaa yms. Pitäähän heidän silloin aina kaiken maailman nähden edes yrittää julkisesti puhua ja kirjoittaa asioista jotain siihen tyyliin, jossa nimenomaan hyvin kiltisti vain silitellään myötäkarvaan Rothschildin NWO:n maailmankatsomusta.

Sehän on ihmisen elossa kautta aikain ollutta hyvin tunnettua faktaa, että kaikenlaiset herrat, mutta samalla kuitenkin narrit ensisijaisesti vain tahtovat yrittää kilvan kaikessa pisteitä keräten näyttävästi esiintyä, ikään kuin isoina vaikuttajina asioiden hyväksi. Sellaisia myös turhan kunnian pyytäjiksi kutsutaan.

Noissa samoissa kuvioissa ei ole mikään salaisuus, että Suomi omalta osaltaan pitäisi nyt kuumeisesti saada tavalla tai toisella kokonaan pehmeäksi kesytettynä valmiiksi seuraavaan vaiheeseen, jossa uutena muutoksena kaikkien EU:n jäsenvaltioiden tulisi sulautua yhdeksi liittovaltioksi.

Aivan sama tavoite on kaiken taustalla, paljon isommassa kansainvälisessä mittakaavassa, koskien koko maapallon muita osa-alueita, jotka on jaettu yhteensä kymmenen ryhmäksi. Näistä kymmenestä liittovaltiosta tulisi vuorossaan muodostua koko maailmanhistorian suurin lajiansa oleva uusi globaalinen maailmanvalta NWO = NEW WORLD ORDER = UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Siinä nykyisesti hyvin tuntemamme ja käytännössä toteutettu vapaan kansan demokratia on kokonaan tapettu! Täysin yksityinen upporikas eliitti johtaisi diktaattorimaisesti halliten koko maan päällä olevaa kaikkea väestöä.

Ihmiskunnan historiassa aikaisemmat maailmanvallat ovat olleet hyvin julmasti verisiä tyrannimaisessa raakuudessaan, aivan kaikkea muuta kuin sydämellistä lähimmäisen rakkautta osoittavia hallitsemaansa väestöä kohtaan! 

Itse asiassa noina aikoina faaraoiden, kuninkaiden ja keisareiden hoveissa on hyvin läheisesti asioita ollut ohjailemassa hengellisesti erittäin syvältä nouseva pimeä okkultistinen demoninen puoli. Sitä ylläpitivät salatieteille vihkiytyneesti antautuneet noidat, velhot ja yms. tietäjät, joita myös sen ajan viisaiksi kutsuttiin näiden silloisten maailman valtiaiden neuvonantajina.

Antiikin Kreikassa ja Roomassa aikanaan kysyttiin valtakunnan isoissa asioissa aina ensin oraakkelilta neuvoa, kuten esim. sotaan lähtiessä. Silloin tämä oraakkeli katsoi ja kertoi Keisarille ennusteen tapetun kanan levitetyistä suolista.

Joku voi tähän väliin jo varsin innokkaasti nyt huudahtaen sanoa, että aivan sitä samaa pimeyden syvää henkeä nykyaikana on tässä maailmassa lukuisissa monen eri tason salajärjestöissä, joissa täysin antikristillisiä okkulttisia puolia mukana?!

Nämä salaseuraiset yhteiskunnassa taustalla pysyen piilosta käsin pitkien lonkeroidensa avulla haluavat esim. rahan voimalla päästä määrätietoisesti hyvin läheisesti ohjaillen vaikuttamaan eri valtioiden ja aivan koko maailman politiikassa. 

Ikävä kyllä sellainen kaikki salassa mahdollistuen onnistuu silloin kun on tavalla tai toisella ostettavissa ja lahjottavissa olevia poliitikkoja ja muita vaikuttajia valtakunnan päättävissä asioissa.

Sitä iät ja ajat on terveen demokratian katalasti turmelevana vihollisena kutsuttu korruptioksi, jonka hämärässä piirissä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kaikki mahdolliset keinot ovat sallittuja.

-----------------------------------------------------------------------------------------

16 Secret Societies That May Control The World

by M. W. Byrne

http://www.thecoolist.com/secret-societies-control-world/

----------------------------------------------------------------------------------------

SALASEURAT, Vapaamuurarit, DECEMBER 13, 2014

https://beltsassar.com/category/salaseurat/

----------------------------------------------------------------------------------------

Tietenkin Rothschildin rakentama nykyinen maailmanlaajuinen keskuspankkien verkosto olisi NWO:ssa kaikkialla toimeenpanevana valtikkana, jolloin globaalisesti rahaa käytetään siekailematta diktaattorimaisen alistavalla tavalla kansaa käskyttävän ohjailun voimakeinona.

Se on seuraus, kun täysin yksityinen instituutio on sallittu olemaan aivan koko maailman pankkina!

Kuitenkin tuolle asialle tänään löytyy käänteentekevästi rohkeita itsenäisiä valtioita, joilla mitta täyttyi IMF:n pakkopaidassa. Täten ajoivat tykkänään Rothschildin pankkivallan ulos maastansa, kuten Islanti, Unkari, Venäjä ja Filippiinit.

Iceland Continues To Rise Above Rothschild NWO Banking Scheme: Hungary & Russia Continues Shutdown On Rothschild!

9 OCT 2013   BY VOLUBRJOTR

https://politicalvelcraft.org/2013/10/09/iceland-continues-to-rise-above-rothschild-nwo-banking-scheme-shutdown-on-rothschild-continues/

------------------------------------------------------------------------------------------

Rothschilds Are Being Kicked Out Of Countries, The Movement Has Begun

X22 Report News Flash Julkaistu/Published 27.4.2017

https://youtu.be/c-rm4YxN138

-----------------------------------------------------------------------------------------

President Duterte Kicks Rothschilds Out Of Philippines

April 27, 2017 Baxter Dmitry

http://yournewswire.com/duterte-rothschilds-philippines/

-----------------------------------------------------------------------------------------

Suomi liittyessään EU:hun, samalla Euron myötä alisti Suomen Pankin kaikki toiminnat Rothschildin omistaman keskuspankin IMF:n tiukasti orjuuttavaan vasallin asemaan. Siitä lähtien Suomi ei voi enää ottaa vapaasti muualta maailmasta lainoja, vaikka voisivat olla edullisempia. Kaikki ottamamme lainat IMF:stä ovat korollisia, täytyyhän uskollisen vasallin pakkopullana tuottaa isännälleen jatkuvasti mahdollisimman paljon hyvää tuloa.

IMF ahkerana omasta puolestansa mielellään ovelasti rohkaisee kaikista EU:n jäsenmaista lähes joka asiaan ja projektiin ottamaan lainaa, etenkin tässä epävakaassa maailmassa hullun lailla ihan pokkana sokeasti isot riskit niissä ottaen.

Näiden jäsenmaiden valtiollinen ylivelkaantuminen ei suinkaan ole yhtään IMF:n ongelma. Päinvastoin jokainen lainoissaan maksukyvyttömyyteen joutunut maa putoaa suoraan sisälle Rothschildin jo valmiiksi olevaan avoimeen kitaan. Sen jälkeen ehdottomasti Rothschildin valtaistuimelta sanellaan koko maalle ja sen kansalle ihan tarkoin kaikessa tiukkaan miten jatkossa tulee toimia.

Silloin hyvin ahneesti esim. Suomessa riistäen otettaisiin mittava rahallinen hyöty kaikista pohja- ja järvivesistämme ja monesta muustakin tuottavasta asiasta yksinomaan voittona rikkaan eliitin parempiin liiveihin. Ei ole mikään salaisuus, että kovasti himoiten jo tänään tehdään suunnitelmia vesistöjemme suhteen yksityisten isojen ulkomaalaisten yhtiöiden monopoliksi, johon suomalaisessa pankkimaailmassakin on esiintynyt tykästymistä, tietenkin Nalle.

Jos kaikesta juomavedestä yksityinen liike- ja rahamaailman rikas eliitti omana klikkinään saa itsellensä kauttaaltaan tuon toimivan monopolin, silloin he voivat sen hintaa aivan mielivaltaisesti nostaa huimiin korkeuksiin, jopa paljon kalliimmaksi mitä esim. polttoaineet. Se olisi poliittinen ase kyykyttää julmasti kaikkea kansaa!

------------------------------------------------------------------------------------

Suomen pohjavesiä ei saa myydä ulkomaalaisomistukseen!

Johdanto: "Makean veden ja pohjaveden varannot ovat meille kaikille suomalaisille kuuluvaa kansallinen luonnonvara, jota EI saa yksityistää eikä myydä ulkomaiseen omistukseen."

https://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen

-------------------------------------------------------------------------------------

Näistä globaalistien taustoista ja suunnitelmista saa tietoa esim. tästä vuonna 1991 painetusta kirjasta, joka löytyy netissä lukea, tallennettava pdf.

”En Route to Global Occupation”, Author : Kah Gary H. - A high ranking government liaison exposes the secret agenda for world unification https://rodolphepilaert63.files.wordpress.com/2013/09/enroutetoglobal.pdf  

-------------------------------------------------------------------------------------

Hyvin mielenkiintoisesti Äiti Luonto meille opettaa, että jos lammasta silittää myötä- ja vastakarvaan, niin se vaan kiltisti tyytyväisenä määkii. Kuitenkin jos silität esim. susikoiraa myötä- ja vastakarvaan, niin vastakarvan osuudella pää kääntyy ja alkaa kuulua syvää murinaa, ihan jo teräviä hampaitakin esille näyttäen. Jos olisi oikea susi, niin olisi silittäjänsä ranteessa tai kurkussa välittömästi kiinni.  

Kuinkahan monen esim. pankkimaailmassa työskentelevän ja valtakunnan politiikassa toimivan uraputkelle on mielenmaailmassa erittäin herkästi juuri tämä se elämän kaikkein tärkein asia. Kovasti ollaan huolestuneita, ettei vaan niille kotimaan ja kansainvälisen korkean tason huippupaikoille pääsy tyssäisi siihen, jos itsellensä kauheana vahinkona väärässä paikassa silittäisikin vastakarvaan?

Kuitenkin on tykkänään ihan toinen asia, onko heistä sellaisista henkilöistä pohjimmiltaan sitten mitään järkevää ensisijaista hyötyä juuri meidän oman rakkaan Suomen kansamme oikeaksi rakentavaksi parhaaksi?! Nimittäin se silloin tosi huonolta näyttää, jos ei ole sisua, eikä löydy rohkeutta yhtään mihinkään muuhun, kuin tautimaisesti aina vain jatkuvasti myötäkarvaan silitellä susia.

Onneksi on kuitenkin yksilöitä, jotka uskaltavat pelkäämättä sanoa täysin erilaisen faktapohjaisen mielipiteensä esim. maahanmuuttajista tarvittuna työvoimana Suomessa, ottaen kaikkia kansalaisia varten sen avoimena asiana korrektisti esille hyvin terveellisenä ja rakentavana keskusteluna.

-----------------------------------------------------------------------------------

”Kokoomuksen Juhana Vartiainen myöntää: kaikki työperäinenkään maahanmuutto ei tee autuaaksi.

Turvapaikanhakijoiden vaikutus julkiseen talouteen ei yleensä ryhmänä ole positiivinen, sanoo Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen johtaja, kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.). Kaikki työperäinenkään maahanmuutto ei ole hyväksi vastaanottavan maan taloudelle, Vartiainen myöntää.”

syyskuu 28, 2017

https://www.suomenuutiset.fi/kokoomuksen-juhana-vartiainen-myontaa-tyoperainenkaan-maahanmuutto-tee-autuaaksi/

------------------------------------------------------------------------------------

Taasen näille kaikille Rothschildin maailmankatsomuksen perässä peesaajille, henkilökohtaiset isopalkkaiset vuositulot vahvasti doupaten jo aivonsa niin sumentavat, että pelkästään täysin hännystelevään tapaan urautuneena osataan olla kaikessa toimessa ja puheessa vain vahvasti kallellaan yksin NWO:n näkemyksen puolella.

Selkeä tarkoitushan on, että tuolla korkealla tasolla omilla aivoilla ei itsenäisesti kenenkään tarviten tulisi enää mitään ajatella, vaan kaikki asiat hyvin hiottuina heille jo täysin valmiiksi mietittyinä käyttöön annetaan. Miksi tulisi yhtään hämmästellä NWO:n taustavoimien ohjaavaa vaikutusta?!

Nykyaikana ei ole enää pohjimmiltaan kenenkään poliitikon tai muulla tavalla vaikuttavan henkilön kohdalla niinkään siitä kysymys, että mihin puolueeseen hän kuuluu, vaan se, että onko hän käytännössä NWO:n puolesta vai sitä vastaan?!

Silti se nyt kuitenkin täydessä törkeydessään on hyvin härskiä raukkamaisuutta ihan vain nyt jotenkin unohtaa tai paremminkin kokonaan täysin tahallisesti jättää sanomatta sellaisia asioiden puolia, jotka maamme työvoima-asioissa epämiellyttävinä faktoina koskettavat kipeästi kaikkia suomalaisia!

Esim. Suomessa on jo kauan laskettu kymmenissä tuhansissa nuorempia syrjäytyneitä. Monet heistä ovat jo vuosien kuluessa kasvaneet vanhemmiksi, mutta silti kokonaismäärää on lisääntynyt aina vain uusista nuorista, joilla koko elämänsä aikana ei ole ollut sopivaa työansiota! 

Kyllä Suomen kokemat kovat vaikeat lamat ovat voimakkaasti iskevällä tavalla vaikuttaneet tähän, synnyttäen tilanteita, joissa esim. työ, koti ja omaisuus on menetetty, särkyneitä perheitä, itsemurhia, velkaorjuutta yms. Maassamme on yhä keskuudessamme asuvia monen ikäisiä, jotka vakavia kipuja kokien ovat sisäisesti rikkoutuen vahingoittuneet, kun avuttomina putosivat vauhdilla alas syvän masennuksen kuilun kylmälle kivikovalle pohjalle.

Huom! Joo, joo, tämä kyllä hyvin tänään tiedetään, että nykyisinhän meillä Suomessa suhtaudutaan paljon paremmin täältä sotaretkille lähteneisiin Isis taistelijoihin, joille raukkamaisesti raakojen taistelukentillä tehtyjen kauheiden sotarikoksien jälkeen täällä Suomessa annetaan esim. riittävästi rahaa, asuntoa, yksilöitä ja koko perheitä lapsineen auttaen hyysätään täydellä hyvällä huolenpidolla yms. suomalaisten verorahoilla.

Olipa tänään työssä tai työtön, on erittäin järkyttäväksi suureksi häpeäksi koko Suomelle, jos lama-aikojen rysähdyksien jälkeen jäljellä löytyy vielä yhtään ketään, jotka kärsivät alituiseen hyvin pitkässä ja piinallisen kiduttavassa velkavankeudessa!?  Monet joutuivat siihen pelkästään sen vuoksi, koska vain omaa hyvyyttänsä takasivat muiden lainoja.

Kyllä kaikki Suomen kokemat lamat ovat olleet täysin pankkien omia häpeällisiä sisäisesti poksahtelevia suuria kuplia! Kansa verorahoilla kyllä niitä samoja pankkeja on saanut hyvin tiukasti käskytettynä pelastaa. Entäs miten ovat yhä tänään pankkien toilailujen seurauksissa raskaasti jalkoihin ruhjoutuneet kansalaiset?! 

Huom! Tulisi nyt ihan oikeasta suuresta syystä tehdä täysin tutkitusti varman päälle maassamme täysin selväksi oikein 100-vuotis juhlana, että kaikkien koettujen lama-aikojen velat on annettu kokonaan joka ainoalle henkilölle anteeksi, koska he ovat meidän rakkaita omia suomalaisia!  ENNEN KUIN valtio nykypäivänä yhtään ottaa jatkuvasti vain hanakasti lisää miljardiluokan velkoja täysin laittomaan ja vieläpä vahingolliseen HAITTAMAAHANMUUTTOON!

Kyllä haittamaahanmuutto ja aidot todelliset sotapakolaiset, jotka surkeissa oloissaan kyhätyillä likaisilla kostean kylmillä leireillä värjöttelevät, ovat tykkänään aivan kaksi eri asiaa!

Huom! Jäitä hatussa ja järki tallella pitää nyt hyvin muistaa mielessä, että Angela Merkel harkitusti kokonaan täysin tietäen toimi rikollisesti aivan selkeiden EU:n lakien vastaisesti!

Tämä Angela Merkel Saksan ja koko Euroopan petollisena eksyttäjänä ensin täysin tarkoituksella houkutteli kaikki matut oikein näyttävästi, suurella julkisesti mediassa meteliä pitävällä populistisella tavalla tervetulleeksi sisälle Saksaan, kuin paraskin matujen kuningatar.  

Siitä puhkesi aikamme suurin kansainvaellus, jossa innokkaasti valtavan suurina laumoina, jopa kiirehtävästi juosten sinne Angelan helmoihin riennettiin. Olivathan he saaneet Merkeliltä tärkeän tervetuloa VIP kutsun tulla kohti uutta luvattua elämän vaaleanpunaista ruusutarhaa, jossa kaikki elatus on ilmaiseksi heille jo valmiina nautittavaksi tarjolla. Jotkut matut huutelivat Saksassa, ettei heidän tarvitse tehdä koskaan yhtään mitään työtä, koska ovat siellä Angelan kutsumina.

Sitten tämä Saksan valtakunnankansleri petturimaisesti muilta EU:n jäsenmailta mitään kysymättä avasi rajansa ja sysäsi heidät suuressa tulvassaan laittomasti jatkamaan matkaansa esim. Pohjolaan! Miksi yleensä tätä Angela Merkeliä yhtään missään tänään vielä kuunnellaan?!

Hänen aloitteensa seurauksena elintasopakolaisia on suurina hallitsemattomina laumoina matkannut tänne kauas Pohjoismaiden perukoille asti, myös muita reittejä myöten Saksan ohella. Syntyi rikollinen trafiikki, jossa mafia heitä kuljettaessaan sai itsellensä ison tuottavan rahallisen busineksen, jota eivät halua vieläkään lopettaa. Miksi he eivät ole vankilassa?!  Kuitenkin Merkel ja Juncers vetävät isoa palkkaansa!

Huom! Alkuperäinen kaunis tarkoitus oli käyttää suomalaisten verorahoja aitoihin sotapakolaisiin, jotka elävät köyhyydessä puutteellisen vaatetuksen ja ruuan yms. suhteen alkeellisissa pakolaisleirinsä olosuhteissa. Siellä on paljon naisia yksin lapsiensa kanssa kokemassaan syvässä kurjuudessa eläen, nälkäisinä sairastellen jne. He yrittävät jälleen tulevan talven kylmyydessä elossa selvitä, joka on kaikkea muuta kuin itsestään selvä asia!

Suurin osahan elossa olevista urheista miehistä on paennut sieltä livohkaan. Suomessa sodan aikana heidät olisi ammuttu rintamakarkureina!

Onko Angela Merkelistä tullut kuin yksi yleisesti hyväksytty tyypillinen naurettavaksi tarkoitettu ”blondivitsi”, että "oho" vastuullisessa asemassaan Saksan liittokanslerina ei yhtään silloin tietäen muka tajunnut ”hupsis” mitä hän oikein oli koko ajan tekemässä?! Varmastikin on tiettyjä NWO taustatahoja, jotka oikein mielellään haluavat juuri niin sillä tavoin sopivasti kaiken tapahtuneen uskottavan.

Asia on ainakin kokonaan kiistämättä epäoikeudenmukainen, että aidot köyhät sotapakolaiset ovat olosuhteiden ankarassa ankeudessa yhä jumissa siellä leireissänsä. Esim. lähde nyt rahaton äiti tai orvoksi jäänyt isosisko muiden pienien sisarustensa kanssa sieltä yksin jonnekin muualle turvaan?!

Angela Merkelin politiikan tahallisessa houkuttelussa suuria rahoja kuljetusmatkastaan maksaneita elintasopakolaisia on tulvimalla kyllä kyennyt tulla suurina määrinä laittomasti sisälle maahan kaikista ovista ja ikkunoista, jotka tulisi visusti kiinni jo vihdoin kokonaan sulkea!

Kyllä pitäisi nyt vuorostaan hyvin vastuullisesti keskittyä näissä leireissä oleviin kaikkein köyhimpiin ja asemassaan täysin alakynnessä kärsiviin kiintiöpakolaisiin, jotka aidosti sotaa kotialueiltaan ovat paenneet! Suurta vääryyttä kokien heidät on sinne varattomina jättäen hyljätty tuskaisasti kärsimään elämän epäinhimillisessä pattitilanteessa!

Lentokoneita ja kuorma-autoja kyllä saa, että sotapakolaisleireiltä, jopa niiden ulkopuoleltakin sodan jaloista voi kentältä koukata sellaisia, joille turvapaikka suomalaisten verorahojen kustantamana oikein varsinaisesti kuuluu. He tuskin täällä valittaisivat, että ruoka on syömäkelvotonta yms.

Tällainen käytäntönä olisi maassamme paljon hyväksyttävämmin ihan kansantajuinen järkevä fixit ja tietenkin vielä suurempi FIXIT jos sitä EU:n johdon taholta yhtään hankaloittaen vaikeutetaan.

Tähän vuodenaikaan kylmenevän talven edellä aidot sotapakolaiset päivittäin täydessä kurjuudessa yhä enemmän siellä värjötellen hytisevät kylmissään yms. Vaihtaisiko Merkel ja Juncers ystävällisesti heidän kanssansa asumisensa paikkoja?!  

Mikä se todellinen työllistyminen oikein olikaan käytännön mahdollisuutena, että NWO:n täysin eksyttävät myyntitykit hallitsemattomalla tavalla tulvillaan laittomia elintasopakolaisia vaan täysin pokkana Eurooppaan lisää haluavat?!

Ainakin varmaa on, että sellaisessa suuressa määrässä muslimeja on mukana Islamin kuumakalleja, joille jo valmiiksi jokainen eurooppalainen vääräuskoisena on heille Koraanin julistama vihollinen! Koraanissa opetetaan 100% raakaa vihaa vääräuskoisia kohtaan, kuten kaikkia suomalaisia, jotka eivät ole muslimeja.

Huom! Heidän ainoa ajateltava kotouttamisensa on tehdä koko Euroopasta Allahille julma Sharia-lain alainen Kalifaatti.

Oikeaoppisesti harjoitettu Islam Muhammedin opetuksen ja esimerkin mukaan ei koskaan sopeutuen alistu toiseen kulttuuriin, vaan jos he saavat pysyä lisääntyen maassa, silloin seurauksena on väistämätön kaaos ja verinen sisällissota yms.

Tjaa, sellainenhan juuri kaikille NWO:n globaalisteille oikein innokkaasti hyvin sopii saada aikaan. Heille pelkästään oikein toivottua on, että kunhan vain, miten tahansa, ihan jotenkin tapahtuisi demokraattisten hyvinvointivaltioiden täysi turmeltuminen ja toimintakyvyttömänä alas romahtaminen, muutenhan NWO:ta ei yksinkertaisesti kokonaan tarpeettomana haluttaisi!

Suomessa Työkkäri on ainakin osannut kyllä jo monia vuosia hyppyyttäen ohjata sillä tavoin, että aina vaan seuraavaksi ensimmäisen jälkeen käydään jonkin toisen alan kurssi ja koulutus. Sellaiseen toki masentuen väsähtävät jo oikein kovin kaikkea parempaa taloudellista elämää tahtovat työhaluisetkin ihmiset, jos alituinen ko. veivaaminen ei lopulta johda mihinkään konkreettiseen työhön. Sellainen uuvuttava noidankehä ei suinkaan ole kenenkään kohdalla mitään tervettä eteenpäin vievää kehitystä!

Kyllä suomalaisella osaamisen tietotaidolla ja kokonaisvaltaisella valtakunnan työmaailman suunnittelulla, pitäisi asiaan hyvällä paneutumisella pystyä tehokkaasti järjestämään ihan kaikille räätälöitynä mahdollisuus oikein todelliseen työhön johtavaan lisäkoulutukseen ja tykkänään riittävästi saada kautta koko skaalan kaikille halukkaille oikein järkevästi houkuttelevia oppisopimuksia kunnon työmahdollisuuksina! 

Huom! Näissä tällaisissa valtion tulisi isosti satsaten auttaa ensin teollisuutta ja liikemaailmaa jne. toimimaan tehokkaina työnantajina asialle vetureina ja sitten sopivasti tukea uusia työntekijöitä niihin vetäviin juniin tulla turvallisesti mukaan. 

Huom! Maamme työllisyyteen liittyvissä asioissa kyllä nyt jo vihdoinkin pitäisi päästä täysin eroon silkasta tyhjää tuottavasta huitelevasta ilmaan hosumisesta. Sodan aikana Suomen armeijalla ei koskaan ollut varaa sillä tavoin toimia! 

Jos siihen vain on tahtoa, silloin kyllä ryhdistäytyen osataan aitoina suomalaisina mennä läpi vaikka harmaan kiven hyödyttämään oman suomalaisen työvoimamme kasvamista. Silloin se kiitollisen elintärkeästi vahvistaisi maamme vastuullista selkärankaa johtaen parempaan tulevaisuuteen.

Sodassa etulinjoilla taistelleet ja monet siellä kuolleet isämme nimenomaan toivoivat, että heidän jälkeensä nousevalla nuoremmalla suomalaisella sukupolvella olisi paljon parempi tulevaisuus edessänsä, kuin mitä heillä siihen oli koskaan mahdollisuuksia. Tuota jaloa ihannetta tulisi käytäntönä Suomessa aina kaikin tavoin toimivasti ylläpitää, eikä maassamme koskaan hukaten kadottaa aitoa suomalaisten tulevaisuutta!

Silloin nämä nuoremmat ikäluokat pääsisivät työmaailmassa kunnolla uuteen alkuun. Kohta heillä itsellänsä omakohtaisessa elämän positiivisessa muutoksessa olisi hyvin myönteisesti hallitulla tavalla ihan oikeasti jalat maan pinnalla pitävästi kiinni. Täten seuraavaksi täysin vastuuntuntoisina uskaltaisivat mennä turvatusti naimisiin ja hankkia lapsia. Sitä ikiomaa perhettä lapsineen valtavan monet heistä juuri niin erittäin syvällisellä tavalla suuresti kaipaavat. 

Huom! Kaikkien vastuullisten kansamme isien ja äitien on herättävä, että suuressa vakavuudessaan tämä Suomen iso valtava käytännön häpeä tulee perin pohjin kokonaan poistaa!

Maassamme olleista lamoista ja aivan liian pitkästä työttömyydestä johtuen, monia vuosia kestänyt syvä masennus on järkyttävästi tukahduttanut kaikki nuo halut oman perheen muodostamiseksi, niin mielettömän suurelta määrältä, jotka ovat olleet elämänsä kasvavassa aikuistumisen iässä. 

Sitten oikein aivan järkyttävällä tavalla, kuin julkisena suurena virallisena mielenilmaisuna vollottaen valitetaan syntyvyyden vähentymisestä kotimaassamme!

Kyllähän asia taatusti on niin, että kun elämäntilanteet ovat tarvituissa perusasioissa turvallisesti pystytty valtion tukemana koko kansalle tervehdyttämään, suomalainen osaa kyllä ihan luonnostaan tehdä ihan ilman mitään vaikeuksia todellisia suurperheitä siinä missä matutkin!  Sen maamme historia vääjäämättä todeksi vahvistaa.

Nyt sitten täysin typerästi huudellaan ja kytäten isosti eksyttävinä myyntitykkeinä hihkutaan, että työllisyyteen vastaus saadaan pääasiassa Kelan/Sossun varassa päätyvissä suurissa nopeasti kasvavissa laittomasti maahan muuttavissa perheissä, jotta heitä sankoin joukoin saataisi maahamme yhä vielä vain lisää Suomen väkiluvun kasvamiseksi.

Ai, että siinä on maamme voimavara?! Ainakin sillä tavoin taatusti voimavarat vain hupenevat matujen työttömyydestä johtuen, Kelan/Sossun menojen vain lisää kasvaessa!  

Tämä paljon puhuttu työllisyyden suuri parantava vastaus löytyväksi matujen matalapalkkaisessa työssä, todellisuudessa vain varmistaa sen, että tyypillinen maahanmuuttajan paljon isompi nopeasti kasvava perhe selviytyy pelkästään yhteiskunnan rahallisen tuen auttamana.

Hyvin koulutettujen, todella aidosti työtä halukkaasti tekevien laittomien matujen määrä on kuitenkin hyvin pieni suhteessa muihin. Tälle pienelle koulutettujen joukolle tietenkin on kaikkein ratkaisevinta kotouttamisessa, että työkyvyn ja sopeutumisen ominaisuudet nähdään ajan kanssa hyvinä vahvuuksina. Silloin puseron sisällä piilossa ei ole hautumassa mitään salaisia kalifaatti-intoiluja, vaan moitteettomasti pystytään hyvin kiitollisesti elämään täydessä tasapainoisessa harmoniassa sulautuen sisälle suomalaiseen kulttuuriin!

Suomessahan asuu rauhanomaisia nimi- ja tapamuslimeja, jotka heti joutuisivat vihaisten äärimuslimien terävien sapeleiden kanssa tekemisiin, jos Isis saisi nostettua päätänsä toimimaan Suomessa. Islam on kautta sen historian mestannut sadoissa miljoonissa armotta muita muslimeja, jotka eivät 100% noudata kuumakalleina koko Koraania.

Suomessa etenkin asuu kirkossa kristinuskoon kääntyneitä ex-muslimeja ja etenkin vapaaseurakunnissa Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa uudestisyntyneitä ja kasteella käyneitä ex-muslimi uskovaisia. Nämä kaikki olisivat ehdottomasti äärimuslimien/ Isisin tappolistalla, jos he vain päätänsä nostaen pääsisivät maassamme aloittamaan vihamielisen toimintansa.

Koraani eritoten käskee tappamaan juuri ihan kaikki Islamista luopuneet muslimit, jotka ovat vaihtaneet uskontoa. Joten kantasuomalaiset vääräuskoiset, jotka tulisi käännyttäen alistaa Allahin uskoon tai siitä kieltäytyessä tappaa, eivät silloin olisi vihapitoiselle äärimuslimin kuumakalleille ainoa oma joukkonsa. 

Siksipä on tämän päivän Suomessa osattava asennoitua ja elää tunnollisesti toimimalla siten, että heille kaikille, kuten itse meille jokaiselle täällä syntyneelle kantasuomalaiselle, maamme pysyy täysin rauhallisena turvapaikkana elää.  Ääri-islamilaisuus on heti sen havaittua juurinensa revittävä maastamme irti ja viskattava pois rajojemme ulkopuolelle! 

Se on yhdessä erittäin tärkeä asia kaikille syntyneille Suomen kansalaisille ja keskuudessamme rauhaa rakastaville muukalaisille, joita Raamatun mukaan tulee aina hyvin kohdella.

Huom! Kuitenkin on jokaisen hakijan parhaaksi hyvin tärkeätä omata täysi tuntemus näillä virkailijoilla, jotka pitkäaikaisesta oleskelusta ja pysyvästä siirtolaisuudesta päättävät, että ajankohtaisen faktatiedon mukaan osaavat ohjeistettuina oikein toimia sen suhteen mitä ammatteja Suomessa oikein todella tarvitaan?!

Olisikohan syytä tavalla tai toisella pyrkiä välttämään nyt sellaista, kun passeja lopulta myönnetään, että Somaliasta ja Irakista on maassamme asunut matuja perheineen jo yli 20 vuotta eläen työttöminä Kelan/Sossun varassa.

Huom! Kyllähän hyvällä ammattitaidolla voi kenties mahdollisesti löytyä töitä omalle alallensa jostakin muusta valtiosta EU:n sisällä tai tänä aikana varsinkin paljon paremmin kokonaan muualla laajassa maailmassa EU:n ulkopuolella?!  

Ei pidä jalat maan pinnalla tiukasti pysyen antaa itseänsä yhtään hämätä, että juuri nykyään nämä NWO:n globaalistit 100% eksytyksen hengessä myyntitykkeinä mediassa toitottavat ja kirjoittavat, että kaikki laittomat matut ovat se koko Euroopan työvoimalle tarvittu suuri ratkaisu voimavarana!

Siksipä oikeus ja kohtuus ovat, että Angela Merkel ja Jean-Claude Juncker nyt ihan vain kiltisti koko maailmalle näyttäen kaivavat esille, etenkin kaikille EU:n jäsenvaltioille käytännön tiedoksi, että missä oikein jokaiselle ovat ne avoimet työpaikat, jonne voi ohjata?!  Hmm, eivät vaan pysty siihen!

Kun koko asiaa tutkitaan tarkemmin, silloin törmätään ensijärkytyksenä todellista tilannetta kuvaavaan uutiseen mikä annettiin noin vuosi sitten. Siihen saakka Saksaan tulleista matuista kaikkiaan 99% ei ole yhtään työllistynyt! Nyt viime kesäkuulta annettu tieto sieltä kuvaa, että 75% matuista tulee pysyvästi elämään Saksassa kokonaan täysin yhteiskunnan kustantamana! 

Aivan äskettäin tämän vuoden 2017 lokakuussa viimeisin julkisuuteen tullut tieto kertoo, että ulkomaalaisten työttömien määrän on Saksassa noussut siis lisää 25% elämään pelkästään yhteiskunnan varoilla, joka nyt yhteensä koskettelee 2 milj. maahanmuuttajan rajaa ensimmäistä kertaa koko Saksan historiassa. Huh, huh.

Tämä tietenkin varsin selventävästi näissä asioissa puhuu meille erittäin vakavaa omaa totuudellista kieltänsä, koska Saksassa kaiken kaikkiaan paikalliset saksalaiset mukaan luettuna on yhteensä alle 2,5 milj. työtöntä.

Siis tälle matuja houkuttelevalla Angela Merkelillä on Saksassa n. 2 milj. ulkomaalaista työttömänä, eläen saksalaisten verorahojen kustannuksella!

Ai, ihanko totta niin, että laiton maahanmuutto on tarvittu voimavara Saksassa? HÄH! Niinkö Suomeenkin, oi, oi?!

--------------------------------------------------------------------------------

Merkel's open-door policy hits German economy as 99% of migrants STILL don't have a job

THE German chancellor's controversial open-door migrant policy has been dealt another catastrophic blow after it emerged only 1 in every 10,000 migrants who arrived since last year has a job

Around 80 percent of asylum seekers are not highly qualified and may not yet have a high level of German proficiency

By OLI SMITH, Thu, Sep 15, 2016

http://www.express.co.uk/news/world/710927/million-migrants-Germany-unemployed-Merkel-open-door-policy

---------------------------------------------------------------------------------

Refugee reality: Germany admits 75% face long-term unemployment and life on benefits

THREE quarters of Germany’s refugees will be long-term unemployed and claiming benefits for years, it was admitted today.

By SIMON OSBORNE, Jun 23, 2017

http://www.express.co.uk/news/world/820480/Germany-migrant-crisis-refugees-long-term-unemployment-benefits-Angela-Merkel

-------------------------------------------------------------------------------

Unemployment Levels of Foreigners in Germany Reach Record High Numbers

If the latest statistics released by the Germany’s Federal Labor Office are to be trusted, immigrants receiving unemployment benefits have hit record levels. For the first time this number reached almost the 2-million-mark. The figure turns even more staggering if one considers the fact that the total unemployment figure in Germany is currently below 2.5 million, according to the popular German statistical website Statistik-Portal.

The number of foreigners receiving unemployment benefits (Hartz-IV) touches the 2-million-mark for the first time in Germany.

By S. Noble - October 7, 2017

http://www.independentsentinel.com/unemployment-levels-of-foreigners-in-germany-reach-record-high-numbers/

-----------------------------------------------------------------------------------

Most refugees to be jobless for years, German minister warns

Prediction of long-term unemployment as hopes fade of boost to workforce skills

JUNE 22, 2017 by Guy Chazan in Hamburg

https://www.ft.com/content/022de0a4-54f4-11e7-9fed-c19e2700005f?mhq5j=e6

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Angela Merkelin täysin ylimielisesti käynnistämä hallitsematon laiton haittamaahanmuutto, jota yhä levittäen lietsoo koko muuhun Eurooppaan tungettavaksi, on järkytyksessään kylmän raakaa kestämätöntä todellisuutta toisille EU:n jäsenvaltioille.

Itävallan sisäministeri: ”Järjestelmä on täynnä” – 90% maahanmuuttajista sosiaaliturvan varassa

17.9.2017

https://www.kansalainen.fi/itavallan-sisaministeri-jarjestelma-om-taynna-90-maahanmuuttajista-sosiaaliturvan-varassa/

-----------------------------------------------------------------------------------

Non-Western Immigrants Consume 59% Of Denmark’s Tax Revenue

ByJOSEPH CURL @josephcurl May 24, 2017

http://www.dailywire.com/news/16816/non-western-immigrants-consume-59-denmarks-tax-joseph-curl#

------------------------------------------------------------------------------------

Kautta koko Euroopan on jo ihan tarpeeksi jo valmiiksi työttömiä varsinkin nuoremmassa ikäluokassa!

Europe's lost generation: Young, educated and unemployed

by Alanna Petroff   @AlannaPetroff

April 13, 2017

http://money.cnn.com/2017/04/13/news/economy/europe-youth-unemployment-france/index.html

----------------------------------------------------------------------------------

On Migration, Europe Is Admitting the Truth to Itself

Europeans are realizing that their immigration policy is unsustainable.

by MICHAEL BRENDAN DOUGHERTY June 27, 2017 4:00 AM @MICHAELBD

http://www.nationalreview.com/article/448997/europe-immigration-changing-attitudes

------------------------------------------------------------------------------------

Tutkija lyttää ennusteet turvapaikan hakijoiden työllistymisestä – ”eivät perustu mitattavissa olevaan todellisuuteen”

lokakuu 8, 201519:59

https://www.suomenuutiset.fi/tutkija-lyttaa-ennusteet-turvapaikanhakijoiden-tyollistymisesta-eivat-perustu-mitattavissa-olevaan-todellisuuteen/

------------------------------------------------------------------------------------

Huom! Nyt täytyy hereillä ollen ainakin täällä pienessä Suomessa kaikkien kansalaisten selkeästi tajuta, että jokaisella EU:n jäsenmaalla on omat rajoituksensa.

Esim. laiva voi olla ominaisuuksiltansa mitä taidollisimmin kestäväksi ja kaikin puolin vahvaksi rakennettu, mutta virheellisesti siihen ihan liian paljon painavaa lastia ahdattu. Silloin ulkona ulapalla olevassa kovemmassa merenkäynnissä tarkkoihin määrättyihin mittoihinsa rajoitettu mitä suurin ja parhainkaan valtamerialus ei siitä selviä muuten kuin kyljelleen kaatumalla ja syvyyksiin uppoamalla.

Tjaa, mutta sitähän juuri tällä samalla menetelmällä Euroopan hyvinvoivien valtioiden todellista kaatumistahan NWO:n puuhamiehet taustalla koko ajan toivovat saavansa aikaan!

Hallitsemattomasti vain matuja halutaan lisää tukkia ihan liikaa EU:n jäsenmaihin, jotta jatkuvasti yhä enentyvillä miljardien lisälainoilla siitä selviytyäkseen, kuitenkin myöhemmin luisuisivat alas maksukyvyttömyyden syöksykierteeseen.

George Soros toimii Rothschildin oikeana kätenä. Kaiken likaisen työn tekijänä NWO:lle tämä kansainvälisesti tunnettu talousrikollinen suurine rahoinensa on käsiinsä saatavin kaikin mahdollisin keinoin aiheuttamassa juuri tuota kaaosta aikaan Euroopan jäsenmaiden romahtamiseksi! 

Tämä nykyistä länsimaista demokraattista yhteiskuntaa vastaan taisteleva NWO:n kätyri George Soros hönkää, että Euroopan pitäisi yhä vielä ottaa joka vuosi yhden miljoonan verran matuja lisää, vaikka eivät lainkaan olisi sotapakolaisia!

Erittäin voimallisesti suurena korkeana hyökyaaltona, niitä siellä on jo kokonaan ilmaiseksi saatavan paremman elintason vuoksi ahneudessaan valmiina paiskautumaan EU:n rannoille Afrikasta.

Soroksen mielestä juuri tämän vuoksi kaikki esteenä olevat valtioiden rajat EU:n sisällä pitäisi kokonaan poistaa ja antaa heille vapaus mennä vaeltaen sinne minne kukin heistä Euroopassa haluavat asettua yhteiskunnan varassa asumaan!  

Tuollaista Soroksen asennetta ajatuksineen voi kutsua jo tosi ison luokan houkkamaisuuden alhaiseksi rikollisuudeksi! Koska hänellä kaikkia muita todellisia alkuperäisiä eurooppalaisia kohtaan ei ole rahtuakaan mitään oikeaan sivistyneisyyteen kuuluvaa kunnioitusta, vaan aivan samaa syvältä nousevaa raakaa barbaarimaisuutta toiminnassaan, kuten ääri-islamisteilla!

George Sorokselle ei kelpaa mikään muu kuin omat täysin vihamieliset pakkomielteiset ajatuksensa! Niiden mukaan yhtään mistään muusta välittämättä, upporikkaana isokenkäisenä pitää rahan voimassa vaan mielivaltaisesti katalana saada täysin vapaasti talloa allensa ihan kaikkea mitä tahansa jo valmiina olemassa oleva on oikein parhainta ja hyvää, ihmisten elämälle tuottaen murskaavasti suurta vahinkoa ja täyttä tuskaa!

----------------------------------------------------------------------------------

Billionaire EU supporter tells Europe to take in 'at least a MILLION' refugees every year

EUROPEAN Union supporter George Soros has claimed Europe should take "at least a million" refugees every year and let them choose where they want to live.

By JAKE BURMAN Tue, Nov 3, 2015

http://www.express.co.uk/news/world/616541/European-Union-Migrants-Refugees-George-Soros-Hungary-Viktor-Orban-Europe

----------------------------------------------------------------------------------

Soros Admits Involvement In Migrant Crisis: ‘National Borders Are The Obstacle’

Billionaire investor George Soros has confirmed he wants to bring down Europe’s borders, following the accusation made last week by Hungarian Prime Minister Viktor Orban.

by NICK HALLETT 2 Nov 2015

http://www.breitbart.com/london/2015/11/02/soros-admits-involvement-in-migrant-crisis-national-borders-are-the-obstacle/

------------------------------------------------------------------------------------

Euroopassa vain 20% matuista ovat oikeita sotapakolaisia! Euroopassa olevista 50 milj. muslimista elää 60% yhteiskunnan verorahojen kustannuksella! Mitkähän ovat NWO:n käytännön taustasuunnitelmat, että näin sallitaan?

George Soros behind Merkel´s Refugees Chaos, Abolition of Germany´s Decency, and Fall of Schengen: The Germans need Shock Therapy for Disobedience to Its Master

Summary: Angela Merkel shows a unique tenacity in relation to Germany´s and thus Europe’s open borders – with catastrophic flooding by Muslim immigrants, of whom only 20% are war refugees.

Now Soros / Rothschild have this plan for Europe: “To be a part of the European Union, means that you have to renounce on your national identity to be part of everybody. It is no longer acceptable to be yourself “. (And this is meant as an order!)

Now he is achieving this by his alliance with the Muslim Brotherhood, which for years has a detailed plan for the Islamization of Europe. This plan has been known for years by the EU Commission – and is now implemented by it and Merkel.

Posted on January 7, 2016 by Anders

http://new.euro-med.dk/20160107-george-soros-behind-merkels-refugees-chaos-abolition-of-germanys-decency-and-fall-of-schengen-the-germans-need-shock-therapy-for-disobedience-to-its-master.php

-------------------------------------------------------------------------------------

Muslim Migrant Unemployment Hits Record Highs in Europe

Merkel’s dream of ‘refugees’ replacing the aging German workforce goes up in flames as 2 million immigrants go on the dole.

60% of the 50 million Muslims in Europe are living off welfare Taxes – Sheik Khalid Yasin

The case for mass immigration, as has been made by the Europe’s political class and the media in recent years, was nothing but a pack of lies. The statistics released by the German Labor Office once against raise the curtain on the Europe’s ongoing immigration disaster. But don’t expect the Liberal elite or the media to correct their assumptions in the light of the new damning evidence. Come election season, they will be selling those lies all over again.

By Pamela Geller - on October 9, 2017

https://pamelageller.com/2017/10/europes-muslims-welfare.html/

--------------------------------------------------------------------------------------

Huom! Kyllähän perin mielenkiintoisesti näitä tällaisia hyvin selkeitä monikansallisuuden, vahvan Euroopan, EU:n liittovaltion ja NWO:n myötäileviä tuprahduksia kuulee myös muiltakin yksityisiltä suomalaisilta vaikuttajilta, kansanedustajilta ja Mepeiltä, joilla aina rahalliseen tukeen on mahdollisuus ollessaan kiinteässä yhteydessä kehenkä muuhunkaan kuin George Sorokseen, ”Open Society Foundations”, ”Open Society Istitute”.

George Soros on aina halunnut rahalla ostaa itsellensä vaikuttajia yhteiskunnan kaikilla eri alueilla, kuten pikkukoirat kulkemaan talutushihnansa päässä. Hänen tavoitteensa on pelkästään oman mielensä mukaan manipuloida koko maailman laajuista kansainvälistä politiikkaa uuteen malliin NWO ideologiallansa.

Hänellä on kyllä myös ko. asiassa vahvoja vastustajia! 

Trump Foiled Soros' Master Plan to Impose New World Order - Hedge Fund Manager

26.01.2017

https://sputniknews.com/politics/201701261050016570-trump-foiled-soros-world-order-tpp-plan/

------------------------------------------------------------------------------------

Soros hyvin ahkerasti on rahoittanut mielenosoituksia USA:ssa Presidentti Donald Trumppia vastaan, myös muitakin mellakoita vaan saadakseen demokraattisessa maassa vahingollista epävakautta aikaan.

George Soros Funds Anti-Trump Riots Across America

November 11, 2016 Sean Adl-Tabatabai

http://yournewswire.com/george-soros-funds-anti-trump-riots/

-----------------------------------------------------------------------------------------

It Looks Like George Soros Is Funding The Trump Protests Just Like He Funded The Ferguson Riots

NOVEMBER 11, 2016 By Daisy Luther

https://www.activistpost.com/2016/11/looks-like-george-soros-funding-trump-protests-just-like-funded-ferguson-riots.html

----------------------------------------------------------------------------------------

Billionaire George Soros has ties to more than 50 ‘partners’ of the Women’s March on Washington

What is the link between one of Hillary Clinton’s largest donors and the Women’s March? Turns out, it’s quite significant

BY ASRA Q. NOMANI 01.20.17

http://nytlive.nytimes.com/womenintheworld/2017/01/20/billionaire-george-soros-has-ties-to-more-than-50-partners-of-the-womens-march-on-washington/

-----------------------------------------------------------------------------------

The Worst Thing About Criminal Hillary is Criminal Globalist Pal George Soros

Joy  Overbeck Joy Overbeck |Posted: Nov 05, 2016

https://townhall.com/columnists/joyoverbeck/2016/11/05/the-worst-thing-about-criminal-hillary-is-criminal-globalist-pal-george-soros-n2241763

-----------------------------------------------------------------------------------

George Soros: 'I Will Take Down President Trump' For The NWO

Billionaire make threat in Davos for the New World Order

By: Jay Greenberg  |@NeonNettle on 20th January 2017

http://www.neon-nettle.com/news/1839-george-soros-i-will-take-down-president-trump-for-the-nwo

----------------------------------------------------------------------------------

10 Dark Secrets Of George Soros

MORRIS M. OCTOBER 21, 2016

http://listverse.com/2016/10/21/10-dark-secrets-of-george-soros/

-------------------------------------------------------------------------------------

Top 10 Reasons George Soros Is Dangerous

Human Events | Saturday Apr 2, 2011

http://humanevents.com/2011/04/02/top-10-reasons-george-soros-is-dangerous/

---------------------------------------------------------------------------------------------

Itse asiassa George Sorokselle luotettavaksi luokiteltuja liittolaisia EU:n eri jäsenmaiden Mepeistä, myös suomalaisia siinä mukana, hakkeroitiin valtavana määränä nimiä isossa listassa ja annettiin tiedoksi julkisuuteen.

Kuitenkin iso luuta on käynyt Internetissä tuota listaa ahkerasti lakaisemassa pois. Siksi jos kiinnostaa, tallentaa ennen kuin se tästä linkistä ”kenties” voisi mahdollisesti hävitä!  Omalle kiintolevylle helposti ladattava pdf.

Mapping - Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019)

KUMQUAT CONSULTANT for the Open Society European Policy Institute

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

----------------------------------------------------------------------------------------

Nykyään vaalityössä on yhä vuosi vuodelta raha tullut lisääntyvästi erittäin tärkeäksi. Yksistään ison rahan voimalla pääsee paremmin muita ohittamalla hyvin härskisti kiilaten läpi reiästä juuri kuin jokin iso täysi porsas valittuna sisälle politiikkaan, ikävä kyllä, paljon itseään pätevämpiä jättäen rannalle.

Soros kuitenkin auttelee ainoastaan niitä omiansa, jotka vain suostuvat sopivasti hänen NWO laulujansa julkisesti laulamaan!  Jos sitä laulantaa selkeästi esiintyy kaiken kansan kuulla ja lukea, taatusti silloin isosetä George Soros hyvin lämpimästi apua antaa taloudellisella kukkaron lihavoittamisella. Kenties liittolaisensa tarvitsee isompaa rahaa vasta seuraavissa vaaleissa, tai kyllähän niiden välilläkin sille löytyy aina käyttöä.

Soros erityisesti tykkää Vihreistä Marxisteista, aivan kuten hän itse on tavalla tai toisella iskemässä aina tappavasti puukkoa länsimaiseen kapitalismiin, jotta hyvinvointivaltioissa voitaisiin hyvin huonosti.

Länsimainen onnistunut demokratiahan on NWO:n hengessä tuhottava!

Esim. Ilmastovalheen käynnistäjä Al Gore, todellinen Vihreiden myyntitykki huijaamaan koko maailmaa sai isoja summia siihen Sorokselta!

--------------------------------------------------------------------------------------

Soros Paid Al Gore MILLIONS To Push ‘Aggressive US Action’ On Global Warming

Michael Bastasch

http://dailycaller.com/2016/08/17/soros-paid-al-gore-millions-to-push-aggressive-us-action-on-global-warming/

-------------------------------------------------------------------------------------

Al Gore’s sugar daddy

George Soros pays to promote weather hysteria, and Al keeps the change

http://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/22/george-soros-al-gores-sugar-daddy/

---------------------------------------------------------------------------------------

Soros funded Al Gore for the climate lie

Posted by SiNeh Sep 1st 2016

http://www.lovingenergies.net/pt/Soros-funded-Al-Gore-for-the-climate-lie/blog.htm

---------------------------------------------------------------------------------------

Faktoja ilmastonmuutoksesta

JANUARY 5, 2016 / BELTSASSAR

https://beltsassar.com/2016/01/05/faktoja-ilmastonmuutoksesta/

----------------------------------------------------------------------------------------

Suomi tuulivoiman takapajula

22.9.2017 Kari Immonen

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243235-suomi-tuulivoiman-takapajula

----------------------------------------------------------------------------------------

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

12.3.2016 Kari Immonen

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213532-tuulivoima-”vaarana-voittona”-verorahojen-hunajapurkilla

-------------------------------------------------------------------------------------

Päältä vihreä, sisältä punainen kuin vesimeloni? Naamioitunut pyöveli, joka…

5.9.2015 Kari Immonen

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201758-paalta-vihrea-sisalta-punainen-kuin-vesimeloni-naamioitunut-pyoveli-joka%E2%80%A6

--------------------------------------------------------------------------------------

Ei ihmisen aiheuttama tulevaisuuden fiktio, mutta todellisuus tänään.

30.8.2015 Kari Immonen

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201237-ei-ihmisen-aiheuttama-tulevaisuuden-fiktio-mutta-todellisuus-tanaan

--------------------------------------------------------------------------------------

Mainitakseni tässä ainoastaan kolme suomalaista nimeä tuolta Soroksen luotettavien liittolaisten listalta, ei ole vaikeata ymmärtää Vihreiden Heidi Hautalan sinne joutuneen, eikä myöskään Kokoomuksen Sirpa Pietikäisen, joka täysin pullistuneilla vihreillä purjeilla seilaa.  Tietenkin yllättävää on, että Kokoomuksen Petri Sarvamaa näkyy siellä, kenties hänen ulostulonsa vahvasta EU:sta on herättänyt Soroksen leirissä kiinnostusta, myös Petrin esittämä matujen tarve maassamme.

Ota nyt Soroksen kaikista syistä tarkempaa selvää, ja kuka nyt sitten itsensä oikeasti rahalla myy hänen käyttöönsä?!  Hän kyllä varmastikin yrittää etsiä kovasti hyväksensä sellaisia henkilöitä, joilla helposti on kohta tuo Soroksen rahalla ostama kaunis panta ja vahva hihna kaulassa kiinni taluttavaa ohjailua varten.

Yksi merkittävä huomio on tehtävä Rothschildista ja Soroksesta, että molemmat ovat jo hyvin vanhoja ukkoja, jolloin ollaan helposti hyvin äkkinäisen kärsimättömiä. Rahaa voidaan pistää kyllä ihan ööveriinsä mahdollisen maksimoidusti palamaan NWO:n aatteensa hyväksi. Kuitenkin rikkaankin täytyy nöyrtyä, että rahalla ei kaikkea saaden hallitse, jotta heidän elämänsä aikana jo hyvin kauan sitten aloitetut NWO:n suunnitelmat nyt myöhästyneinä vielä hyvin pikaisesti täyttyisivät.

Myös äärimuslimien/ Isisin tuominen Eurooppaan mahdollisen verisen vallankumouksen saamiseksi aikaan, onkohan siinä nyt hoksattu ihan kaikkea? Esim. Isis kyllä hyvin raukkamaisesti kykenee erämaiden keskellä olevia eristettyjä kyliä ja kaupunkeja valloittamaan ja tekemään siellä julmia sotarikoksia, ihmisiä lahdaten joukkohautoihin, koska he ovat täysin puolustuskyvyttömiä!

Kuitenkaan Eurooppa ei ole suinkaan mikään heikko, vaan järjestäytyneesti selkärankaisen vahva, jossa löytyy eri jäsenmaissa kussakin säännöllisesti alueittain hampaisiin aseistettuja sotavoimia kasarmialueineen ja muine tukikohtineen, joista esim. tarvittua järeämpää kalustoa yms. ei edes tarvitse kuljettaa niin kauas mitä Venäjä ja USA nykyään tekevät siivotessaan Isisin joukkoja läpikotaisin pois Syyriasta ja Irakista.

Jos käytännössä lakisääteinen syy vain ilmenee ja käsky kaikille kantaeurooppalaisten joukoille annetaan, hyvin perusteellisen tehokkaasti he pystyvät yhdessä ajamaan jokaisen äärimuslimin kuuma tuli takapuolensa alla kokonaan pois Euroopasta!

Toivottavasti Suomessa kaikki todelliset aidot rakkaat härmäläiset liittyvät Suomen armeijan johtamiin kodinturvajoukkoihin, niin tarpeen tullessa sellaisissa esiintyvissä tapauksissa pääsevät ohjatusti oikein luvan kanssa tuollaiseen rähinään mukaan, josta kuitenkaan eivät malttaisi olla sitten millään poissa.

Tjaa, voihan se olla, että äärimuslimit tajuavat lähteä ihan hiljaa itsekseen Euroopasta pois takaisin sellaisiin jo valmiiksi Islamin uskoa harjoittaviin maihin, joissa voivat tuntea itsensä kotoisemmaksi.

Itse asiassa jokaisessa Euroopan valtiossa tulisi Sharia-laki julistaa kokonaan rikolliseksi ja ankarasti rangaistavaksi harjoittaa, joka varmastikin erittäin tehokkaasti auttaisi asiassa.

Siis, jos esim. Suomen laki ja kulttuuri eivät kelpaa, silloin Sharia-laki ja sen kaikki kannattajat ulos maasta!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Poliittinen islam vaarallisempi kuin natsit – silti sille löytyy puolustajia Suomessa

19 hei 2016, Kirjoittanut Alan Salehzadeh

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/07/19/poliittinen-islam-vaarallisempi-kuin-natsit-silti-sille-loytyy-puolustajia-suomessa/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Islam on myös poliittinen uskonto

Petri Paavola

http://www.kotipetripaavola.com/islamonpoliittinenuskonto.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Maailma on pahan vallassa

NOVEMBER 19, 2015 / BELTSASSAR

https://beltsassar.com/2015/11/19/maailma-on-pahan-vallassa/

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyödylliset idiootit tekevät kaikkensa kristillisen perinteen tuhoamiseksi

SEPTEMBER 15, 2017

https://beltsassar.com/tag/uusi-maailmanjarjestys/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat