kariimmonen

Miksi äänestin Laura Huhtasaarta nro 5, enkä Paavo Väyrystä, tai muita?

Mitä ihmettä tekee Paavo Väyrysen nimi George Soroksen luotettavien EU Meppien yhteistyökumppanien listalla? Tuo lista herättää suurena huomiona kysymystä ihan koko maailmassa!

Aikanamme ei ole ollut ketään toista niin yhtä tunnettua suurta hämärä touhujen, NWO:n politiikan myrkyn lykkääjää, kuin upporikas George Soros.

Hänen kaltaisensa täysi roisto kyllä tietenkin haluaa vaikuttaa siinä, miten milloinkin Brysselissä Mepit äänestysnappejansa painavat yms. Tuo luku 226 Meppiä tavalla tai toisella, kuitenkin jostakin syystä ja aiheesta, liitettynä Soroksen kööriin on järkyttävän suuri.

Niin on tällaisesta syntynyt oikeutettu kysymys myös Euroopan Parlamentin työskentelyn luotettavuudesta?! 

Soroslaiset NWO:n herroja hienolti mielistelevällä ja kosiskelevalla tavalla osaavat kansalle puhua, kun ilman mitään tarkempia selitettyjä määritteitä ihmisille tuodaan sanoina esille esim. ”kestävä kehitys” ja ”globalisaatio”.

Ne hiljakseen pintaan tuotuina lyhyinä ilmaisuina ovat kuin pieniä jäävuoren huippuja siitä, mikä karmean kamala totuus niissä pohjimmaisena alla piileskelee kansallisten itsenäisten valtioiden ja koko demokratian täydeksi tuhoutumiseksi – ”EU/YK/NWO Agenda 2030!”

Diktaattorimainen NWO, upporikas eliitti, jota ei koskaan vaaleilla äänestäen tulla valitsemaan, yksinkertaisesti vain haluaa ylimielisenä petona kaapata ja hallita kaikki kansakunnat, julmasti käskyttämällä johtaa ihan koko maailmaa!

Paavo Väyrynen rohkenee sanoa Laura Huhtasaaresta, että puheensa ovat lapsellisia. Kuitenkin LAURA HUHTASAARI NUMERO 5 on ainoa näistä kaikista ehdokkaista, joka hereillä olevana tajuaa, että Suomea jatkuvasti viedään kavalasti väärään suuntaan, josta tietyn pisteen jälkeen ei ole enää paluuta takaisin! 

Ainoastaan hullu kaikki vaarantaen ohjaa alustansa merellä tietoisesti erittäin vaarallisessa suunnassa matalikoille, eikä ajoissa sieltä käänny pois turvallisille syvemmille vesille!

Nimittäin Angela Merkel & kumppanit, vannoutuneet EU:n pomot & YK/NWO, täysin muuttumattomassa pakkomielteessään sisäisesti hautoen vain odottavat sitä sopivaa hetkeä, saada tyydyttää lisää omaa hillitöntä vallan nälkäänsä! 

”He” jatkuvasti vaanivat kuin jo pitkälti iskuun valmistautunut iso vihainen Anakonda, jotta EU:n jäsenmaista saataisiin itsenäisyys, kansallisuus ja demokratia lopullisesti tapetuksi, väkevällä kuristavalla otteella, vain rutistaen murskaamalla kaikki yhdeksi EU:n liittovaltioksi!

Onko silloin tapahtumassa aivan jotain ennennäkemättömästi uutta taivaankannen alla NWO:n suunnitelman täysin pirullisessa perusluonteessa?! 

Eipä yhtään, sillä juuri aikoinaan entisessä hyvin tiukassa marxilaisessa Neuvostoliitossa hyvin pieni punakommunistinen porukka Kremlissä hallitsi hirmuvaltana koko suurta valtakuntaa ja sen asukkaita kaikella valheen ja vääryyden voimalla!

Diktaattorimaisessa verisessä julmuudessa kaikista toisinajattelijoista haluttiin päästä välittömästi eroon armotta tappamalla ja toiset Siperian vankileirien saaristoihin passitettuna, monet siellä orjina kohtasivat loppunsa!

Suomi Neidon ei tule jäädä tällaisessa sairaan epäluotettavassa EU:n poliittisessa ilmapiirissä täytenä hölmönä mukautuen kulkemaan. Koska kuitenkin EU:n johdon tiukka suunta on muualle hievahtamatta, erittäin kavalasti suurella häijyydellä, ratkaisevasti yhä aina vain jokaisella seuraavalla askeleella kohti EU:n integraatiota!

Sitten siinä oikeassa pidemmässä ”kestävässä kehityksessä” on kokonaissuunnitelmassa tarkoitus kaikista liittovaltiosta (10) yhdessä muodostaa yksi täysin diktaattorimaisen julmasti hallittu globaalinen NWO – New World Order – Uusi maailmanjärjestys, joka koko maailman historian tietyssä aikajaksossa on vuorossaan tämän planeetan seitsemäs maailmanvalta!

Nykyaikana EU:n jäsenvaltioita tai muitakaan ei vielä voida vasten tahtoansa sellaiseen pakottaa!

Tällaista pakotuksen kaltaista tyyliä vyörytyksenä on hyvin selvästi jo törkeästi tapahtunut, kun pakkopullana on pitänyt pelastaa muiden maiden, Ranskan ja Saksan pankkeja, Kreikka, omaksua kokonaan avoimet rajat myös kaikille Angela Merkelin kutsumille villisti tuleville elintasopakolaisille! Niistä Suomelle on koitunut huimat ylläpitokustannukset pois oman kansan paremmasta käytöstä. 

Suomessa on jo omasta takaa köyhyyttä, työttömiä, asunnottomia, hallitus valittaa, että pakosti täytyy leikata hyvin härskisti eläkeläisiltä ja sairailta yms., hävetkää, mutta leveästi miljardi lainoilla pitää hyvin hoitaa niistäkin matuista, jotka eivät sitten ole yhtään sotapakolaisia! 

Suomen velan korko, todellinen tähän asti kaikkien otettujen lainojen maksamaton yhteissumma, kasvaa joka päivä hirvittävän huimaa vauhtia!

Suomen ei yhtään tule pelkästi maksavana ja jatkuvasti vain rakettimaisella vauhdilla köyhtyvänä vasallina olla enää jatkossa EU:ssa mukana!  Se on ihan oikein reilu peli ja henki, kaikki suomalaiset nätisti vilkuttaen, tehdä kunnon FIXIT, koska EU varsin julmasti ei ole enää yhtään sama mitä Suomen siihen liittyessä! 

EU:n johtavan tahon katalassa suunnitelmassa jatkuvasti kulkevalle valtiolle, käy pian ihan samalla tavoin kuin Kreikalle! 

EU:n markkinatalouden ja pankkimaailman tahallisesti muokkaamalla tiellä Suomi ja monet muut jäsenvaliot putoavat vielä liian suuressa ylivelkaantumisen kierteessään harkitusti kaivettuun IMF:n loputtoman syvään kuoppaan, kun lainoja ei pystytä enää takaisin maksamaan!  Silloin avuttomana kohtalokkaassa ansassa, sen virittäjä, IMF keskuspankin omistaja, täysin yksityinen upporikas Rothschild, diktaattorina sanellen käskee sellaiselle maalle kaikki sen asiat! 

Siksipä nyt, Laura Huhtasaari, numero 5 - FIXIT! 

Soroslaiset/NWO eivät halua vaikuttaa mitään muutosta pois tästä nykyisen tilanteen vakiosta, puhuivatpa sitten ihan mitä tahansa, koska sillä tavoin osaltansa määrätietoisesti auttaen pitävät petollisesti tietä koko ajan auki EU:n integraation esteettömälle syntymiselle liittovaltioksi.

Nykyaikana ei ole enää kysymys, että mihin puolueeseen kukin äänestetty poliitikko kuuluu, vaan, että onko hän NWO:n puolella tai sitä vastaan?!

Paavo Väyrynen rinnastaa itseänsä Obamaan, joka myös niin kovasti möi kirjoja, mukeja yms. tuotetta, näin silmiinpistävänä julkisesti keräsi muka varattomana kansalta kaikkien nähden vaalirahoitustansa.

Kuitenkin tuollaisesta vaalikampanjan pikkuraha ostoksien teatterista kokonaan yhtään piittaamatta, kaikki Obaman isot raha-asiat, kuten molemmilla Clintoneilla, ovat olleet aina täysin turvatusti hoidossa George Soroksen 100% paperinukkeina! 

George Soros puolestaan toimiessaan Rothschildin likaisentyöntekijänä pitää kyllä huolen, että heidän kuuliaisilla sätkynukeillaan ei jää elämä, eikä työ rahasta kiinni!

Niitä poliittisen korkean viran hyvin kutsuvasti houkuttelevia hillotolppia kyllä löytyy, kunhan vain on ensin ko. tahoa kumartaen antanut lobbauksessa vetää 100% itsensä sisälle tuohon globaalisen eksytyksen pimeään piikkiin ja sen salaisiin harhauttaviin toimiin.

Siinä joukossa ollaan silloin valmis tekemään kotimaallensa ja omalle kansallensa täysin viheliäisiä petturimaisia vetoja yksin NWO:n tavoitteiden hyväksi!

Niinpä, Brysselissä, mitä siellä niissä EU Parlamentin sisällä pidetyissä monissa lobbauksissa sitten tapahtuukaan?! Onko tuo koko paljastettu Soroksen luottohenkilöiden lista vain pelkkää pahansuopaista valhetta, ihan ilman mitenkään ko. 226 Mepin siihen antamaa aihetta?! 

Tjaa, tässä maailmassa se kyllä on ihan täysin varmaa, että politiikassa korruption hämärät puuhat ainakin aina petollisesti tapahtuvat oikein lihavassa kansaa eksyttävässä paksussa valheessa!

Miksi yhtään hämmästyä, jos Vihreä Marxilainen George Soros valtioiden itsenäisyyden, kansallisuuden ja demokratian 100% vihaaja, on sellaisessa kaikessa ahkerasti puuhaten kovassa vauhdissa, yksin NWO agendan hyväksi! 

Kaikella vakavuudella sanoen, Suomea kuljetetaan tänään väärään suuntaan, siksi ilman mitään vihapuhetta - FIXIT! Numero 5, Laura Huhtasaari!

Farage: Soros juonittelee EU-liittolaisineen historiallisen kovaa

15.11.2017 20:35 Heikki Luoto

https://www.kansalainen.fi/farage-soros-juonittelee-eu-liittolaisineen-historiallisen-kovaa/

----------------------------------------------------------------------

Reliable allies in the European Parliament(2014 – 2019)

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

-----------------------------------------------------------------------

Kiusallisiakin kuvailuja suomalaisista suursijoittaja Soroksen vuotaneessa muistiossa

Suursijoittajan säätiön kartoituksessa kuvaillaan myös suomalaisia Euroopan parlamentin jäseniä.

JUHA-PEKKA TIKKA | 16.08.2016 | 17:56

https://www.verkkouutiset.fi/kiusallisiakin-kuvailuja-suomalaisista-suursijoittaja-soroksen-vuotaneessa-muistiossa-53967/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

George Soros - The Zionist Puppet Master Who Considers Himself GOD EXPOSED

George Soros exposed! The most evil zionist puppet master on this planet is responsible for the Arab Spring, Refugee Invasion On Europe, Ferguson Protests, Ukraine Revolution, Black Lives Matter and Anti-Trump Protests.

Julkaistu/Published 6.12.2016

https://youtu.be/3VxwjOvtM0A

---------------------------------------------------------------------

Hungary Warns Europe Is in Danger as Leak Reveals Soros Network’s List of ‘Reliable Allies’ in EU Parliament

by Jack Montgomery 31 Oct 2017

http://www.breitbart.com/london/2017/10/31/hungary-europe-soros-network-list-allies-eu-parliament/

----------------------------------------------------------------------

Farage: Soros and EU Allies Engaged in ‘The Biggest Level of International Political Collusion in History’

by JACK MONTGOMERY 14 Nov 2017

http://www.breitbart.com/london/2017/11/14/farage-soros-allies-international-political-collusion-history/

----------------------------------------------------------------------

How many MEPs are colluding and in the pocket of George Soros? - Nigel Farage MEP

Julkaistu 14.11.2017

https://youtu.be/KwdT5xV347E

----------------------------------------------------------------------

YK:n Agenda 2030 on Agenda 21 jatkoa!

Maahanmuuttoinvaasio ja YK:n Agenda 21

11.10.2015 Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/751/maahanmuuttoinvaasio_ja_yk_n_agenda_21

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Agenda 21" The UN's diabolical plan for the world is explained on the "Glenn Beck Show"

Julkaistu 23.6.2011

https://youtu.be/esJY2SK_4tE

------------------------------------------------------------------------

Agenda 2030 - Democracy - World Government ~ Oct 2015

Julkaistu 3.10.2015

https://youtu.be/CeB_FgkltV8

---------------------------------------------------------------------------

Agenda 21's Globalist Death Plan for Humanity

Julkaistu 24.5.2012

https://youtu.be/hN7mQ1u230I

---------------------------------------------------------------------------------------

Climate Change & Agenda 2030 - Climate Change Hoax Falling Apart

Julkaistu 9.7.2017

Climate Change and Agenda 2030 - Climate change scam falling apart - James Corbett and Patrick Wood (highlights)

https://youtu.be/d8H2Q_fijCk

----------------------------------------------------------------------------

The Climate Change Religion (Documentary)

Julkaistu 12.1.2017

https://youtu.be/RrS8fcq9XLM

----------------------------------------------------------------------------

Vaarallinen vihreä valhe

Blogi: Juha Ahvio, pe 23.06.2017 09:10

http://www.oikeamedia.com/o1-24109

-------------------------------------------------------------------------------

Usko ihmisperäisen ilmastonmuutoksen todellisuuteen on ideologisen maailmankatsomuksellista, ei tieteellistä

18.10.2015 Juha Ahvio

https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/753/usko_ihmisperaisen_ilmastonmuutoksen_todellisuuteen_on_ideologisen_maailmankatsomuksellista_ei_tieteellista

-----------------------------------------------------------------------------------

‘2030 Agenda’: Latest UN Plan for World Government

Julkaistu 17.8.2015

JBS CEO Art Thompson's weekly news video update for Aug. 17 - 23, 2015.

https://youtu.be/zMj6BQ00BbM

--------------------------------------------------------------------------------------

Näistä globaalistien taustoista ja suunnitelmista saa tietoa esim. tästä vuonna 1991 painetusta kirjasta, joka löytyy netissä lukea, tallennettava pdf.

”En Route to Global Occupation”, Author : Kah Gary H. - A high ranking government liaison exposes the secret agenda for world unification 

https://rodolphepilaert63.files.wordpress.com/2013/09/enroutetoglobal.pdf  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat